Davul bile çalar dengi dengine

Arzu Sabancı eşi ve oğullarıyla birlikte Fas’a gitmiş. Marakeş sokaklarında çekilmiş aile fotoğrafını Instagram’da paylaşmış. Altına da yeni yerler keşfetmeyi bir gelenek haline getirdiklerini yazmış. “Beşimiz her sene görmediğimiz bir ülkeye gidiyoruz. Oranın tarihi ve kültürü hakkında bilgi ediniyoruz” demiş. Anne babalara ailece bir arada olmak için nedenler yaratmalarını ve beraber anı biriktirmelerini tavsiye etmiş. Arzu Hanım kaliteli, deneyimli ve son derece akıllı bir kadın. Üç erişkin oğlunun yaşantısına pek karışmıyor. Ancak zamanı geldiğinde önlemini almasını biliyor. Bu kararlı davranışlarıyla da çocuklarını evlendirecek olan anne ve babalara önemli bir tavsiyede daha bulunuyor ve şu mesajı veriyor: “Varlıklı, orta halli veya yoksul durumunuz ne olursa olsun, Bakmayın müstakbel eşinin tipine, sesine, gözünün rengine, Tek unutmamanız gereken davul bile çalar dengi dengine!”

Davul bile çalar dengi dengine

Oğlakların dişisiyle başa çıkılmaz

Mustafa Sandal 9 yıllık eşi Emina ile boşanmanın eşiğine gelmiş. Ünlü popçu iki çocukları için evliliğini kurtarmaya çabalıyormuş. Etiler’de görüntülen Emina Sandal’ın da morali bozukmuş. Boşanma iddiasına “Sorunlarımız var. Karar aşamasındayız” diye cevap vermiş. Ağzından laf almaya çalışan muhabirlere “Mustafa Bey bir şeyler söylemiş ama ben konuşmam. Oğlak burcuyum, inatçıyım” demiş. Doğru söylemiş. Benim eşim de aynı burçtan olduğundan biliyorum. Oğlak burcu kadını inatçı olduğu kadar kararlıdır. Onunla asla tartışmaya girilmez. Çünkü haklı bile olsanız sonunda bir yolunu bulur sizi pişman eder. Onun için en iyisi yenilgiyi baştan kabullenip hiç üstüne gitmemektir. Musti’nin işi zor. Ne yapar ne eder sorunu nasıl çözer bilemiyorum. Ama “Oğlakların dişisiyle başa çıkılmaz” diyorum!
İstanbul’da ikoncan Antep’te halk kadını
Ivana Sert bulunduğu ortama ayak uydurmakta usta. Sırbistan’dan geldiği ülkemizde hiç yabancılık çekmedi. İstanbul ona kısa sürede doğduğu kent Belgrad gibi geldi.
Mankenlik yaparken varlıklı bir ailenin veliahtıyla evlendi. Sosyeteye adımını attı, hiç yadırgamadı ve ikoncan lakabını aldı. Sonra boşandı, iş hayatına atıldı kendi kozmetik markasını yarattı. Derken ekrandaki bir tarz yarışmasının jüri koltuğunda yıldızı parladı. 38 yaşındaki Sırp güzel “Bizimlasın” diyerek televizyonda ününe ün kattı. AVM’lerde söyleşiler yaptı, oyuncu oldu, reklamlara çıktı, hiç boş durmadı. Ivana şimdi de ‘Antep Fıstığı’ adlı bir filmin çekimleri için Gaziantep’teymiş.
Ayağının tozuyla tepsinin başına geçmiş, çiğ köfte yoğurmuş, hemen havaya girmiş. “Ben sosyetik bir kadın değil halk kadınıyım” demeye başlamış. Nerden nereye demeyin. Ivana’yı dinleyin. Kadın işini biliyor. İstanbul’a geldi ikoncan oldu. Antep’e gitti halk kadını oldu!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR