Bir baba hindu!

Bir baba hindu

Erdem Kınay’ın 2014 yılında evlendiği eşi 3,5 yaşındaki kızlarını da alıp Beykoz Acarkent’teki evlerini terk etmiş. Nedeni ünlü aranjörün Taksim Pera Cafe’de Faslı şarkıcı Hind ile olan sarmaş dolaş görüntüleriymiş. Erdem Kınay eşine ihanet ettiği iddialarını reddediyor. Genç ve güzel şarkıcıyla aralarında bir şey olmadığını söylüyor. “Biz iş arkadaşıyız. Daha önce ‘Her Gece Kal’ şarkısında düet yaptık” diyor. Ancak bu açıklama eşini tatmin etmemiş. Etse şaşardım zaten. Çünkü kadınlar bu konuda son derece duyarlıdır ve istedikleri zaman kül yutmaz kesilir. Söz konusu görüntüde Erdem’in sağ eli Hind’in kalçasında duruyor. Yani ortada arkadaşlık sınırını aşan fazlasıyla samimi bir manzara var.

Erdem Kınay hem şansına, hem dikkatsiz davranışına küssün. Cep telefonlarına kamera koyduklarından beri herkes dedektif kesildi. Biraz tanınmış birinin kaçamak yapma lüksü kalmadı. Çaktırmadan hemen fotoğrafını çekiyorlar. Anında yakayı ele veriyorsun. Erdem Kınay da bunu bile bile hareket ediyorsa sonuçlarına katlanacak. Eşi belki kendisini af edecek ve evine geri dönecek.

Haberin Devamı

‘Her Gece Kal’ şarkısında düet yapmışlar ama gece birlikte kalmamışlardır diye düşünecek. Ama bundan sonra kocasının iş bağlantılarından ister istemez şüphelenecek. ‘’Bu yine kim bilir ne haltlar karıştırıyor’’ diye düşünecek. Sermiyan Midyat’ın Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi filmi vardır. Bu da Taksim’den Beykoz’a uzanıyor. Aradaki mesafeler çok farklı olabilir. Ama ikisinin de ismi aynı. Bir Baba Hindu!

Altı kaval üstü şişhane

Bir baba hindu

İbrahim Tatlıses’in karizmatik oğlu İdo geçen hafta bir defilede podyuma çıkmış. ‘İstanbul Moda Haftası’ kapsamında düzenlenen etkinlikte yarı çıplak mankenlik yapmış.

Modacı Deniz Berdan akıllı kadın. İzleyenlerin giyimden çok sansasyon meraklısı olduğunu biliyor. Defilesinin diğerlerinin arasından sıyrılıp gündeme getirmek için İdo’yu bulmuş. Üstü çıplak podyuma çıkmaya ikna etmiş. İdo ‘’Ben burada ne arıyorum?’’ şaşkınlığında defilede boy göstermiş. Magazinciler de bu ilginç görüntü ile haberi kaçırmamış. Sonuçta Deniz amacında ulaşmış.

Haberin Devamı

Sosyal medya günlerce İdo’yu konuşmuş. Podyumdaki halini taklit ederek pozlar verenler olmuş.

Bir modacının koleksiyonunun tanıtımı için bundan daha ideal bir durum olabilir mi?

İdo’nun kıyafeti mi dediniz?

Üstü kaval altı şişhane!

Ünlüler ekranda haber sunarsa

Oktay Kaynarca nam-ı diğer ‘Çakır’ ve ‘Hızır Reis’ bir televizyon kanalında hayranlarının karşısına ana haber bülteni sunucusu olarak çıkmış. Ünlü oyuncu enkırmen performansıyla büyük beğeni toplamış.

Sporu da bari Arda Turan sunsun. Nasılsa bol vakti var.

Hava durumu için de en havalı ünlü Serenay Sarıkaya’yı alsınlar.

Kadro tamamlansın.

İşte o zaman var ya.

Haberler ne olursa olsun.

Kimin umurunda?

DİĞER YENİ YAZILAR