Kıvanç’ın borusu Orta Doğu’da öter

Kıvanç Tatlıtuğ’un ABD’de film çevirme projesi ummadık bir sekteye uğramış. Ünlü aktörle filmde başrolleri paylaşacak Hollywood yıldızı bulunamıyormuş. İddiaya göre Tom Cruise’un eski eşi Katie Holmes ‘’Öyle birini tanımıyorum’’ diyerek gelen teklifi reddetmiş. Eylül ayına kadar çekimlere başlanılamazsa proje suya düşecekmiş.

Oysa yapımcılar filmin pazarlamasını şimdiden yapmışlar. Arap dünyası başta olmak üzere 34 yaşındaki yakışıklı aktörün popüler olduğu birçok ülkeye ön satışını gerçekleştirmişler.

Filmin galasının nerede yapılacağını bile kararlaştırmışlar. Dubaililer sözüm ona sabırsızlıkla hayranı oldukları Kıvanç’ı bekliyormuş. Ancak evdeki hesap çarşıya uymamış. Hollywood sinema yıldızları arasında A listesinde bile olmayan, ismini daha çok televizyon dizileriyle duyuran Katie Holmes’ın oynamayı kabul etmediği bir film için ondan daha ünlü bir ismi artık zor bulurlar. Her şeyi iyi güzel düşünmüşler ama ufak bir ayrıntıyı atlamışlar. Söz konusu filmi Amerika yerine Arap ülkelerinde çekeceklerdi.

Haberin Devamı

Kıvanç’a da Hollywood’un değil Bollywood’un güzelliğiyle ünlü yıldızlarından biri eşlik edecekti. Şimdi gel de ayıkla pirincin taşını. Her horoz kendi çöplüğünde öter derler. Kıvanç’ın borusu da Orta Doğu’da öter!

Demet’in sinirleri laçka

Kimi öfkesini kontrol edemez. Kimi sinirlerine hakim olamaz. Demet Akalın sinirlerine hakim olamayanlardan. Ünlü popçu televizyondaki bir magazin programına telefonla bağlanmış. Açmış ağzını yummuş gözünü.

‘’Ya siz insan değil misiniz kardeşim?’’ diye başlamış. ‘’Beni hastanelik edeceksiniz’’ diye devam etmiş. Canlı yayında sinir krizi geçirmiş. Demet’in eşinin borçları nedeniyle zor günler geçirdiği söyleniyor. Ne olursa olsun. İsyanında ne kadar haklı olursa olsun. Değer mi kendini yok yere perişan etmeye? Milyonlarca hayranını ve sevenlerini üzmeye?

‘Demet’i sonunda delirttiler’ dedirtmeye. Katıldığı programa reyting getirmekten başka ne işe yaradı avazı çıktığı kadar bağırıp çağırmak? Kontrolünü kaybetmesi hiç iyi örnek olmadı. Görünen köy kılavuz istemez. Şişli, Osmanbey, Maçka. Demet’in sinirleri laçka!

Haberin Devamı

Nargile nargile olalı böyle içilmedi

Beşiktaşlı Sırp futbolcu Tosic’in gösterişli eşi Jelena Karleusa şarkıcılık yapıyor. Bugüne kadar ne sesini, ne de bir şarkısını duyduk. Ama sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar sayesinde kusursuz bir fiziğe sahip olduğunu görüyoruz. Jelena öyle ortalıkta dolaşmıyor. Magazincilere malzeme vermiyor. Sadece kendi çektirdiği pozları servis ediyor. Sıra dışı pozlar vermekten de hiç çekinmiyor. Son olarak İstanbul’daki evinin havuzunun başında bir yandan güneşlenirken bir yandan da nargile içerken incecik bikinisiyle seksi bir poz vermiş. ‘’Nargile nargile olalı böyle içilmedi’’ dedirtmiş!

Kıvanç’ın borusu Orta Doğu’da öter

DİĞER YENİ YAZILAR