Ne Anadolu ne sanat ne sıcak! Bu mesaj ateşi

Anadolu Ateşi’nin başarılı sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan’ın ateşi başına vurmuş. Ama bu ateşin Anadolu’yla, sanatla, bunaltıcı sıcaklarla bir ilgisi yok. Mesajlaşmayla var. Mustafa Bey bir süre önce Esra Sönmezer’e attığı mesajlarla gündeme gelmişti. Cazibeli sunucu ünlü sanat yönetmeninin 3 senedir israrla mesajlar gönderdiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirmişti. Gülben Ergen’in eski eşi 3 çocuk babası 52 yaşındaki Mustafa Bey’in buluşma tekliflerini sürekli geri çevirdiğini belirtmişti. Mustafa Erdoğan şimdi şarkıcı Hatice’ye yolladığı aynı tür mesajlarla gündemde. Anlayacağınız Esra gitti Hatice geldi. Mustafa Bey’in bu kez de ona esprili bir şekilde takıldığı öğrenildi. Hatice “Çok kıskanç bir sevgilim var” dediğinde “Kaç kurtul” ve “Vurmadın mı onu?” şeklinde yazışmaları ortaya çıktı. Bu arada Hatice tıpkı diğer ünlüler gibi Instagram hesabının hack’lendiğini iddia etti. “Mesajlarım sızdırıldı” dedi. Hatice’nin kendi ajansı yapmış olabilir. Çünkü spor yaparken çekilmiş seksi pozlarını sosyal medyada paylaşan 38 yaşındaki şarkıcının bu olay sayesinde bol miktarda reklamı yapılmış oldu. Hatice artık “Mustafa Bey’in gösterisini izledim, ayakta alkışladım. Kendisine büyük saygı duyuyorum” diyor. Öte yandan Mustafa Erdoğan mesajlarının arkadaşça olduğunu iddia ediyor. Ancak ne yaparsa yapsın, ne yazarsa yazsın, ne kadar gürültü koparsa kopsun. Beğendiği, mesajlar attığı güzeller bir türlü Mustafa Erdoğan’la buluşmuyor! Mesaj ateşi de bu yüzden hiç sönmeden alev alev devam ediyor!

Haberin Devamı

Süperstar’dan süper kiralık süper villa

Süperstar Ajda Pekkan 6 yatak odası, 5 tuvaleti, 3 salonu, müzik stüdyosu, spor salonu bulunan Bahçeköy’deki büyük bahçeli, havuzlu süper lüks villasını kiraya verecekmiş. Dayalı döşeli olarak kiracı aradığı malikanesi için aylık 25 bin dolar istiyormuş. Süperstar 3 yıl önce taşındığı evin dekorasyonuna bizzat katkıda bulunmuş. Malzemeleri kendi seçmiş.

Hayalindeki yaşam ortamını gerçekleştirmiş. Ajda son derece zevkli kadındır. Eminim villası muhteşemdir. Rüya evi gibidir.

Haberin Devamı

Ama ne olursa olsun ayda 25 bin dolar çok büyük para. Sonuçta söz konusu yer Bahçeköy’de. Beverly Hills’da veya Malibu’da değil. Onun için ben kiralayacak olsam o kadar para ödeyeceksem Süperstar ayda bir gelsin bana özel mini bir konser versin isterdim. Orkestrasını getirmesine gerek yok. İsterse playback yapabilir. Hiç itiraz etmem. Yeter ki ayda bir Ajda’nın o güzel yüzünü göreyim ve o güzel sesini dinleyeyim. Süperstardan süper kiralık süper villa. Artı yılda bir düzine süper mini konser. Şimdi oldu!

DİĞER YENİ YAZILAR