İkisi de taşımasa çok daha isabetli olurdu!

Demet Akalın ve Derin Mermerci 7 bin 300 dolarlık Gucci elbiseyle pişti oldu...

Demet Akalın kendine özgü giyim tarzıyla ünlüdür. Ünlü popçu giyimine çok para harcar ama kendisine yakışanı bir türlü bulamaz.

Marka ve son moda giyinmesine rağmen elbiseleri üstünde sırıtır. ‘’Ben buraya ait değilim’’ diye bas bas bağırır. Ünlü sosyetik güzel Derin Mermerci’nin giyim tarzı ise Demet’in tam tersidir. O da marka ve son moda giyinir. Üstüne başına çok para harcar. Ama ne giyse kendine yakıştırır. Geçenlerde bu ikisi 7 bin 300 dolarlık aynı model Gucci elbiseyle görüntülenmiş. Demet elbiseyi doğum günü partisinde giymiş. Derin aynı elbiseyle bir dergiye poz vermiş.

Elbise ikisine de hiç ama hiç yakışmamış. Demet, Dağlar Kızı Reyhan türküsündeki Reyhan, Derin de Alp Dağlarının eteğindeki Mainfeld köyünde yaşayan Heidi gibi olmuş. Yanlarında bir kuzuları, keçileri, inekleri ve çoban köpekleri eksik.

Gırtlağına kadar kapalı, yerleri süpüren binlerce liralık elbiseyi kimin daha iyi taşıdığı konuşuluyormuş. Sosyete Derin, hayranları Demet diyormuş.

Bu yersiz tartışmaya son noktayı koymak isterim. “İkisi de taşımasa çok daha isabetli olurdu” derim!

Haberin Devamı

Okan'ın

Okan Bayülgen Bodrum Barlar Sokağı’nda bir sanat ve eğlence yeri açmış.

Kulübüne kız kıza gelen, topuklu ayakkabı giyen hanımlara indirim yapıyormuş. Ayrıca mekanına tek başına erkek müşteri kabul etmiyormuş.

Bravo Okan’a. Akıllı davranıyor. Yatırımını yapmış. Keyfini çıkartmak istiyor. Adına ‘Dada Salon’ demiş. Banu Alkan’ın şarkısındaki gibi. ‘Neremi Neremi?’ Okan’ın Bodrum’daki haremi!

Benim stilim boya

‘İşte Benim Stilim’ yarışması jürinin yıldızı Nur Yerlitaş’ın ayrılmasına ve reytinglerde yerlerde sürünmesine rağmen devam ediyor. Yarışmacı kızların tümü kendi çapında birer oyuncu adayı. Ne kadar abartılı ve yapmacık oldukları kelimelerle anlatılmaz. Doğal olmayan sadece oyunculukları değil. Görüntüleri! Hepsinde birer ton makyaj var. Yüzleri fondoten deposu gibi. Saçları spreyli ve köpüklüyüm diye bas bas bağırıyor. Kaşları gözlerinin üstüne sanki ebediyen damgalanmış. Kirpikleri Malkoçoğlu’nun yayından fırlayan oklara benziyor. Aldığı ücreti en çok hak edenler programın makyözve kuaförü olmalı. Çünkü bu Türkish Barbi’leri ekrana hazırlamak hiç de öyle kolay iş değil.

Haberin Devamı

‘İşte Benim Stilim’ diye başladılar.

‘Benim Stilim Boya Küpü’ne geldiler!

DİĞER YENİ YAZILAR