Dünya ikizler burcu bir başkana hazır mı?

Donald J Trump, John F Kennedy’den beri İkizler burcundan olan ilk ABD başkanı.

Melania Trump da Jaqueline Kennedy’den beri tartışmasız en güzel First Lady. İkizler Burcu zevklidir, eğlencelidir. Ama günü gününe uymaz.

Onun için Donald Trump her an her şeyi yapabilir. Anında da fikrini değiştirebilir.

İkizler burcu aynı zamanda inanılmaz sıkılgandır. Uzun konuşmalardan, toplantılardan hoşlanmaz. Benim şahsen ‘toplantı’ lafına bile alerjim vardır. Donald Trump da benim gibi düşündüğünü daha işe başlamadan ilan etti.

Başkanlara normalde her gün verilen brifinglere ihtiyacı olmadığını söyledi. ‘’Gerek yok, ben zeki adamım bir kere duyduğumu unutmam’’ dedi. İkizler burcu, balık hafızalıdır.

Trump, Meksika sınırına öreceği duvarın maliyetini Meksikalılara ödeteceğine dair sözünü çok çabuk unuttu.

Kıvrak zekasını kullanarak ‘’Biz yapalım ben sonra onlardan parasını alırım’’ diye çevir kazı yanmasın hamlesini yaptı. Şimdi önünde en az dört yıl var. Bakalım dünya İkizler burcu bir başkana hazır mı?

En sağlıksız diyet: Boşanma Diyeti

Sayamayacağımız kadar çok diyet türü var. Ortak amaçları insanlara kilo verdirebilmek. Aynı zamanda sağlıklarını olumsuz yönde etkilememek. Kararlı olduktan ve size verilen programı uyguladıktan sonra zayıflarsınız. Bir de elinizde olmayan nedenlerden dolayı istemeden kilo kaybetmek var. Tıpkı eşi Angelina Jolie’den fırtınalı bir şekilde ayrılan Brad Pitt gibi.

Haberin Devamı

Ünlü aktör Altın Küre Ödül Töreni’nde içinden suyu çekilmiş gibi kurumuş haliyle dikkat çekti. “Angelina boşanacağı kocasını da sonunda giderayak kendine benzetmiş’’ dedirtti. Aşırı alkol ve uyuşturucu kullandığı, çocuklarına kötü davrandığı iddiaları sonucunda mahkeme kararıyla evinden uzaklaştırılan Brad Pitt, yaşadığı üzücü olaydan fazlasıyla yıpranmış. Hollywood’un en yakışıklı yıldızı, dünyanın en sağlıksız diyeti olan ‘Boşanma Diyeti’nin kurbanı olmuş!

Ne yaparsan yap aman imajına dokunma

Demet Akalın, Hülya Avşar’a albüm yapmak istemiş. Hülya kabul etmiş. Demet heyecanlanmış. ‘’Hülya’yı yeniden yaratacağım. Küllerinden doğacak. Onu patlatacağım’’ diye iddialı konuşmuş.

Avşar Kızı ne zamandan beri küller içindeydi bilemiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla Hülya hep aynı popüler Hülya. Şarkı konusunda Demet ona yol gösterebilir, yardımcı olabilir. Çünkü müzik piyasasında tutan parçaları seçmesini iyi biliyor. Ama sakın gaza gelip Hülya’nın giyimine, kuşamına karışmasın. O konuda en iyisi bıraksın Hülya Avşar olduğu, bildiği gibi kalsın. Son olarak Etiler’de bir kebapçı çıkışı palyaço tipi şapkasıyla görüntülen Demet Akalın’ın kendine özgü stilinde bir başka medyatik ünlümüz olmasa da olur. Onun için Demet’e buradan çok rica ediyorum. Ne yaparsan yap aman imajına dokunma!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR