Duydun mu Trump baba?

Serdar Ortaç’ın yeni ABD Başkanı Donald Trump için şarkı yazdığını biliyor musunuz?

Serdar Ortaç, tıpkı Mustafa Sandal ve Sinan Akçıl gibi ilginç benzetmeler yapan ve kendine özgü jargonu olan popçularımızdan. Serdar, 24 yaşındaki manken Chloe ile evlendiğinden beri sürekli eşiyle ilgili konularla magazin basınında yer aldı. Chloe çocuk istemiyor, Chloe Miami’de yaşamak istiyor Chloe aşağı, Chloe yukarı durumu oluştu. Serdar sonunda olaya farklı bir renk katmış. Bu kez dünyanın gündeminde olan Donald Trump’ı hedef almış. Ancak alışkanlıktan olacak İrlandalı güzel eşini unutmamış. "Trump’ın da tıpkı benim gibi gencecik karısı var. Trump Baba gibi sevdim, yaşa önem vermedim, evlendim" demiş. Chloe lafından bıkmıştım. Trump Baba lafını sevdim. New York’un emlak kralı Donald Trump marka olmuş adı, gösterişli yaşantısı, eski eşleri, yeni eşi ve bol sayıda çocuklarıyla modern bir hanedanlığın sahibini andırıyor. Serdar’ın eski bir şarkısının sözleri yeni ABD Başkanı için yazılmış. "Bu devirde kimse Sultan değil, Hükümdar değil, bezirgan değil, Bu kadar güvenme kendine, Kimse şah değil, padişah değil” Duydun mu Trump Baba? Chloe’nin kocası sana sesleniyor!

Haberin Devamı

Haydi gösterin kendinizi dünyaya

Modacı Hakan Akkaya New York’un dünyaca ünlü moda haftası Fashion Week’e katılıyormuş. Yeni tasarımlarını ‘Freedom’ adını verdiği bir defilede tanıtacakmış. Başarılı modacımızın kreasyonlarını podyumda üç başarılı mankenimiz taşıyacakmış. Hakan bu görevi canım Türkiyem’in en tanınmış, en havalı top modellerine vermiş. Çağla Şikel, Özge Ulusoy ve Didem Soydan önümüzdeki ay podyumdaki hünerlerini New York’ta dünyaya gösterecekmiş. Bravo Hakan Akkaya. Aslında geç bile kalındı. Daha önce yapılmalıydı. Yetenekleri ve güzellikleriyle mankenlerimizin yabancı meslektaşlarından fazlası var eksiği yok. Haydi gösterin kendinizi. Yerli melekler podyuma. Yumruk havaya!

Konser dediğin mevsimine göre verilir

Nil Karaibrahimgil tıpkı Yıldız Tilbe gibi nev-i şahsına münhasır sanatçılarımızdan. İşinde hem başarılı hem de son derece yaratıcı. Nil geçtiğimiz günlerde evinin balkonunda konser vermiş. Bebek’te bir kafe çıkışı kendisine rastlayan muhabirler bunu hatırlatınca ünlü popçu "Bu havalarda balkonda konser olmaz. Yazı bekleyin" demiş. Nil’i örnek alan sanatçılar balkon konserlerine başlayacak. Arada geçen zamanda boş durmasınlar. Şömine başı konserleri versinler. Hem şarkılarını söylesinler hem kestane ikram etsinler. Yazları balkon. Kışları şömine. Konser dediğin mevsimine göre verilir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR