Onlarınki bir aşk hikayesi: Melek ile Kıymetli

Caner Erkin futbolcu olmasaymış göz yaşartan aşk şiirleri, romantik aşk romanları yazan bir edebiyatçı, hatta aşk konusunda eğitim veren bir aşk doktoru olabilirmiş. Adamda yetenek var. 10 gün önce Roma’da dünya evine girdiği ve tanıştığı günden beri üstüne titrediği Şükran Ovalı’ya olan aşkını Instagram’dan tüm dünyaya haykırmış. ‘’Kendimi buldum seninle. O güzel kalbin, güzelliğin, iyiliğin, karakterinle. Hayatıma giren bir meleksin. Nefes aldığım sürece hep yanımda eşim, dostum, hayatım ol. Kadınım, iyi ki varsın’’ diye yazmış. Bunun üzerine Şükran Ovalı da dayanamamış. ‘’İyi ki buldun beni! Sabrettin, vazgeçmedin. Seni tanıdığım her ana şükürler olsun. Çok seviyorum seni eşim, yoldaşım, kıymetlim’’ diye karşılık vermiş. ‘’Dilerim ki umut olsun aşka aşkımız. Bir ömür boyu sürsün sevgimiz’’ diye bitirmiş.

Şükran da ne de olsa deneyimli oyuncu. Verdiği yanıtla Caner’den altta kalmamış. Böylesine büyük bir duygu seli içinde gel de kendini ezik hissetme. Hele aşka umut olsun aşkımız bölümü var ya. Sözün bittiği yerdir demek bile yetersiz kalır. Şükran Ovalı ve Caner Erkin. Kayahan’ın şarkısındaki gibi onlarınki ‘Bir Aşk Hikayesi’; Melek ile Kıymetli!

Haberin Devamı

En iyisi sen hiç söyleme

O Ses Türkiye’ yarışması yetmiyormuş gibi bir başka kanalda ‘En İyi Ben Söylerim’ adlı cılız bir benzeri başladı. Acun Ilıcalı’nın televizyondaki başarısı kendisinin bu işi iyi bilmesi kadar rakiplerinin bu işi hiç bilmemesinden kaynaklanıyor. Onun yaptıklarını doğru dürüst taklit bile edemiyorlar.

Son örneği Çağla Şikel’in sunduğu Serdar Ortaç ve Kibariye’li ses yarışması. ‘O Ses Türkiye’yi her akşam izlemekten artık gına gelmişti. ‘En İyi Ben Söylerim’i görünce beterin de beteri varmış diye düşündüm. Yarışma deseniz yarışma değil. Şov deseniz şov değil.

Kibariye tek başına daha eğlenceli ve renkli bir şov yapabilirdi. Yanında Serdar olunca o da tam olarak havasını yakalayamamış. Program o kadar kasvetliydi ki sunucu Çağla’nın bir ara sıkıntıdan suratı asıldı. Kadıncağız herhalde ‘’Benim burada bunlarla ne işim var?’’ diye düşünüyordu. Programın ismini acilen değiştirmeleri gerekiyor. ‘En İyi Ben Söylerim’ maalesef olmamış. ‘En İyisi Sen Hiç Söyleme’ cuk oturur!

Haberin Devamı

Where is Bayrampaşa?

Arda Turan’ın bir süre önce ayrıldığı Aslıhan Doğan, kız kardeşiyle Instastory’de yaptığı canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlamış. ‘Yenge’ dediklerinde utanmış. İstek üzerine Bayrampaşa’ya selam göndermesi Arda ile barışmak istiyor şeklinde yorumlanmış. Merak ediyorum. Arda ile Barcelona’da birlikte olan sosyetik güzel Aslıhan, Bayrampaşa’nın nerede olduğunu biliyor mu? Tek başına yolunu bulabilir mi?

Yoksa ‘‘Where is Bayrampaşa?’’ diye sormak zorunda mı kalır? Ne dersiniz?

DİĞER YENİ YAZILAR