Bu sabah uyanmak ne demek?

Üstünüzde geçmiş 365 günün tarifsiz ağırlığını ve yorgunluğunu hissetmek demek.

Üstünüzde geçmiş 365 günün tarifsiz ağırlığını ve yorgunluğunu hissetmek.

Yeni yılda her şeyin eski hamam eski tas olarak kalacağının farkına varmak.

Alkolü fazla kaçırdıysanız yılbaşı gecesi neler yaptığınızı hiç hatırlayamamak.

Daha da kötüsü birilerinin size bunları en ufak detayına kadar anlatması ve o anlatan birinin sizin suratı asılmış söylenmeye çoktan hazırlanmış eşiniz olması.

Piyango biletine büyük ikramiye isabet edenleri kıskanmak ,kendi biletine çıkan amorti ile teselli bulmak.

Ünlülerin ve hiç tanımadığınız zenginlerin yurt içi ve yurt dışında yeni yıla nerde, nasıl ve kimlerle eğlenerek girdiklerini magazin sayfalarında görmek zorunda kalmak. Sanatçıların yılbaşı gecesi kazandıkları dudak uçuklatan paralara şaşırmak ve "Onlara bu kadar ödeyebilmek için hesapları kim bilir nasıl şişirdiler" diyerek evde kaldığınıza şükretmek. "Keşke bugün pazar değil de pazartesi olsaydı bu hafta bir gün daha az işe giderdik" diye içinizden söylenmek.

Haberin Devamı

Yeni yıla girerken kendi kendinize verdiğiniz bütün sözleri daha ilk günden unutmaya başlamak ve size bunları hatırlatabilecek kişilerden uzak durmanız gerektiğini düşünmek.

İşte yeni yıla uyanmak böyle bir şey. En iyisi bunu okuduktan sonra sıcacık yatağınıza girip tekrar uyumak. Hoş geldin 2017.

Televizyon için yeni yıl dilekleri

Programın adı: Biz Boşandık Sizi de Boşayalım

Program içeriği: Yeni boşanmış ünlü kadınlar programı ayrıldıkları eşleri ve boşanmalarına neden olan hemcinsleriyle birlikte sunuyor. Evlilikleri çatırdayan çiftleri çatır çatır boşuyor. Bol miktarda ağlama, sızlama, bağırma, çağırma var.

Sunucular: Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural

Programın adı: Hayat Arda Turan ile Güzel

İçeriği: Medyanın gözbebeği ünlü futbolcunun Barcelona-İstanbul arasında mekik dokuması, hemen hemen her düğüne katılması, ünlülerle olan arkadaşlıkları, dargınlıkları, aşkları hepsi bu reality şovda sürekli mercek altında.

Sunucular: Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı

Haberin Devamı

Programın adı: Veliahtlar ve ünlü aşkları

İçerik: Cemiyet hayatının tanınmış varlıklı ailelerinin oğullarının ünlü güzellerle olan aşk hayatları adım adım takip ediliyor. Gece gezmeleri, tatilleri, el ele gezmeleri, selfieleri, Instagram fotoğrafları filan meraklı gözler önüne seriliyor.

Sunucular: Özge Ulusoy ve Ivana Sert

Programın adı: O Ses Sulukule

İçeriği: Adı duyulmamış amatör, profesyonel Roman sanatçılar katılıyor. Hem şarkı söylüyor hem darbuka çalıyor hem dans ediyor. Sulukule’den canlı yayın. Finalde kazanan "Yılın Resmi Sulukule Sesi" ilan ediliyor ve kendisine plaket veriliyor.

Jüri: Kibariye, Sibel Can, Ebru Gündeş ve Burhan Öcal

Programın adı: Nerelere Kayboldunuz Yahu?

İçeriği: Bir zamanlar ekranda program yapan ve sonra tamamen ortadan kaybolan ünlülerin şimdi nerde oldukları ve ne yaptıklarını açıklığa kavuşturan belgesel. Saadettin Teksoy hala kutuplara bayrağımızı dikiyor, pigmeler arasında dolaşıyor mu? Esra Ceyhan ne yapıyor, Uçan Adam Sabri’yi görüyor mu? Serap Ezgü ev hanımlığından mutlu mu, Gülgün Feyman’dan haberler, Hülya Uğur’dan hava durumu bu programda.

Haberin Devamı

Sunucular: Rüstem Batum ve Leyla Tekül

DİĞER YENİ YAZILAR