Mars'lı erkekler ile Venüs'lü kadınlar

Cinsel içerikli şantajlarla erkeklerden para sızdırılırken, kadınlar ise bu tür olayları lehlerine çevirmede çok becerikli.

İngiltere’de internette seks çeteleri cirit atıyormuş. ‘Sextortion’ denilen cinsel içerikli şantajla erkelerden para sızdırıyorlarmış. Sosyal medya üzerinden erkekleri webcam aracılığıyla müstehcen görüşme yapmaya ikna eden kadınlar daha sonra bu görüntüleri adamın tanıdıklarına göndermekle tehdit ediyormuş.

Bu yüzden intihar eden erkekler bile olmuş. Kadınlar ise bu tür olayları kendi lehlerine çevirme konusunda acayip becerikli. Kim Kardashian, Paris Hilton porno görüntülerini filme çekip piyasaya sürmüştü. Hem dünya çapında üne kavuşmuş hem de hatırı sayılır bir servet kazanmışlardı. Seks kasetleri sayesinde çok popüler olmuşlardı. Erkekler ise aynı durum karşısında panik yapıyor. Hatta rezil oldum diye hayatlarına bile kıyabiliyor. John Gray’in ‘Erkekler Mars’tan Kadınlar Venüs’ten diye ünlü bir kitabı vardır. Demek cinsellikte Marslılar ödlek ve şapşal Venüslüler cesur ve kurnaz oluyor!

Haberin Devamı

Ayda'nın yatak odası numaraları

Robbie Williams’ın Los Angeles doğumlu Türk asıllı eşi Ayda Fields kocasıyla ilişkileri sırasında numara yaptığını itiraf etmiş. Katıldığı bir televizyon programında "Dürüstçe söylemem gerekirse, Rob cinsel ilişki sırasında numara yapıyorsa onunla tartışmak istemem, çünkü ben de ilişki sırasında numara yaptım. Bir anneyim meşgulüm. Bazen başka şeyler hayal ediyorum" demiş. Kadını anladım da erkeğin yatakta nasıl numara yapabildiğini kestirebilmiş değilim.

Onu Robbie Williams’a sormak gerek. Ayda’nın yoğun işleri olan bir anne ve ev hanımı olarak eşiyle cinsel ilişki sırasında pencerelerin silinmesini, ütü yapılmasını, çamaşırların yıkanmasını, ocakta pişecek yemekleri, çocuklarının ihtiyaçlarını, dadılarının maaşını filan düşünmesi inanılmaz moral bozucu.

Robbie Williams gibi kadınları cezbeden, yakışıklı, çekici, dünyaca ünlü bir süperstar ile sevişen bir kadın numara yapabiliyorsa. Başka erkeklerin hiç şansı yok demektir!

'Adam'mısın'a "Film değilsin" dediler

Haberin Devamı

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener ‘Adam Mısın’ adında bir komedi filmi çekti. Tlevizyondaki popülaritelerine güvenerek filmin iş yapacağını sandılar. Büyük hayal kırıklığına uğradılar. Eleştirmenlerin yerin dibine batırdığı filmde izleyiciyi sinema salonlarına çekmek için ünlü yorumcular akla gelen veya gelmeyen her türlü kılığa girdi. Emekli hakem Ahmet Çakar hamamda ayı ile bile güreşti. Sinan Engin "Gülmeyenlere paralarını iade edeceği0m" dedi. Ancak izleyici ekranda bedava seyrettiği beşlinin zorlama ve uyduruk diye bas bas bağıran abartılı komikliğini para verip sinema salonunda görmeye yanaşmadı. Sizin anlayacağınız sinemaseverler ‘Adam Mısın’a gişede ‘Film Değilsin’ dediler!

Sabri'nin sırrı ortaya çıktı!

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur özel bir havayolu şirketinde pilotmuş. Airbus tipi yolcu uçağı kullanıyormuş. İnanmayanlar için kokpitte çekilmiş fotoğraflarını Instagram’a koyuyormuş. Bunca yıldır Sabri’nin maçlarda ayağından çıkan topların neden tribünlere gittiğini merak eder dururduk. Meğer havada uçan eşine yolluyormuş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR