Ünlülerin balmumu müzesine gidin...

Ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’un İstanbul merkezi açılıyor. Aman dikkat...

Londra’daki ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’un İstanbul merkezi uzun çalışmalardan sonra 28 Kasım’da nihayet açılıyormuş. İşin güzel tarafı Türkiye ve dünyadan 55 ünlü ismin tıpatıp benzerleri olan balmumu klonlarına dokunmak, sarılmak ve onlarla fotoğraf çektirmek serbest olacakmış.

Bu durum bizim ülkede ciddi bir sorun olabilir. Müzeyi gezenler hayranı oldukları ünlülerin balmumu figürlerine sarılıp selfieler çekerken heykelin bir parçasını kopartıp hatıra olarak yanlarında götürebilir. Bir bakmışsınız Orhan Gencebay’ın bıyığı, Barış Manço’nun işaret parmağı, Kıvanç Tatlıtuğ’un saçının yarısı, Arda Turan’ın bir kolu yok. Beren Saat’in kolyesi, küpesi, Adile Naşit’in tepsisi, kahve fincanları, Yaşar Kemal’in gözlüğü, Mazhar Alanson’un şapkası, Zeki Müren’in siyah parlak ayakkabıları gitmiş. Hatta güvenlik görevlileri uyanık davranmazsa heykellerden biri bile yok olabilir. Müze çalışanları birbirlerine "Justin Bieber heykelini gören var mı?" diye sorabilir. Yetkililer belki bir süre sonra ünlülerin balmumu heykelleriyle ziyaretçilerin haşir neşir olmalarına izin vermeyebilir.

Haberin Devamı

Onun için ünlülerin balmumu heykellerine sarılıp fotoğraf çektirmeyi düşünüyorsanız İstiklal Caddesi Grand Pera’daki müzeye bir an önce gitmenizde yarar var!

Araya avukatlar girince neler oluyor neler

Futbolcu Burak Yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisine boşanma davası açan iki çocuğunun annesi olan eşine karşı dava açmış. Çocuklarının velayetini istiyormuş. "Eşim çocuklara bakamaz" diyormuş. Ancak Burak iki ay önce dünyaya gelen bebeklerinin annesinde kalmasını istemiş. Mahkemeden iki yaşındaki büyük kızının velayetini talep etmiş. Yani küçücük kızı annesinden ve yeni doğmuş kardeşinden ayıracak, alıp onu Çin’e götürecek.

Böyle bir mantık olabilir mi? Araya avukat takımı girerse bal gibi olur. Nedeni gün gibi aşikar! Eşi Burak’tan 10 milyon TL tazminat istiyormuş. Burak da tazminatı reddedip nafaka indirimi talebinde bulunduğu dilekçesinde karşı atağa geçmiş. Bir annenin en hassas olduğu çocuklarının velayeti konusunda kozunu kullanmış. Boşanma davalarında araya avukatlar girince neler olabiliyor neler!

Haberin Devamı

İkizler burcu Trump

ABD’nin çiçeği burnunda başkanı Donald Trump tipik bir İkizler burcu. Davranışları gece ile gündüz kadar farklı olabiliyor.

Kendimden biliyorum.

Trump seçim kampanyasında verdiği sözleri şimdiden unuttu.

"Sahtekar Hillary Clinton’u yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle yargılayacağım" demişti. Geçen gün kararından vazgeçtiğini söyledi. İkizler Burcu Trump. Bakalım dünyayı daha ne sürprizler bekliyor?

DİĞER YENİ YAZILAR