Cem Ceminay Live

“Cem Ceminay Live”, Türkiyem’in ilk ve tek radyo reality şovu... Hasret nihayet sona erdi.

Bir yıla yakın süredir radyo programlarıma ara vermiştim. Özlemişim. 31 Ekim Pazartesi sabahı tekrar yayına başladım. Bu kez sosyal medya ve internet üzerinden. Twitter, Facebook ve Cem Ceminay Live internet sitesinden. Hafta içi her sabah 07.30-08.30 arası yüzde yüz canlı dinleyebilirsiniz. Mobil telefonunuz aracılığıyla aracınızın radyosundan da dinlemek mümkün.

“Cem Ceminay Live” canım Türkiyem’in ilk ve tek radyo reality şovu. Müzik, reklam, efekt, önceden hazırlanmış hiçbir prodüksiyon yok. Konuşmalar son derece samimi ve spontane. Evimin salonundan gerçekleştirdiğim yayın tamamen doğal. Her zaman olduğu gibi esprili yorumlarla eğlenceli konulardan bahsediyorum. Dinleyicilerime çok ihtiyaçları olan pozitif enerji ve moral vermeye çalışıyorum. Hasret bitti. Sabahları güne gülümseyerek başlamak için artık www.cemceminaylive.com var!

Donald Trump mı? Hillary Clinton mu?

ABD Başkanlık seçimi yarışında son dönemece girildi. Donald Trump ile Hillary Clinton anketlerde kafa kafaya. Genelde başkanlık yarışlarında adayların eşleri oy toplamalarına yardımcı olur. Bu kez tam tersi gerçekleşti. Donald, partisinin kurultayı dışında eşi Melania ile çok nadir birlikte gözüktü. Hillary kendisine ihanetiyle ünlü eşi Bill ile yan yana gelmemeye gayret etti. Kapitalist ülkelerde seçimleri daha çok parası olan adayın kazandığı inancı vardır. Yani New Yorklu emlak milyarderi Trump yeni ABD Başkanı olarak yakında Beyaz Saray’a taşınabilir. “Mr President mi yoksa Madam President mi?” bu çarşamba günü belli olur.

Haberin Devamı

Sabahların sultanı gitti komedinin sultanı geldi

Seda Sayan “Sabahların Sultanı“ olarak ekranda program yaptığı dönemde yaptığı yardımlarla çok popüler olmuştu. Paraya ihtiyacı olanlar Seda’nın kapısını çalardı. O da yaptığı yardımları canlı yayında izleyicileriyle doyasıya paylaşırdı. Seda bu sayede “Türkiye’nin En Güvenilir Ünlüleri” listesinin başındaydı. Sabahların Sultanı artık bir evlilik programı yapıyor. Onun yerini vatandaşın nazarında Cem Yılmaz almış vaziyette. Yılmaz, “İnsanlar delirmiş galiba. ‘20 bin lira borç ver bir motor alayım, dünyayı gezmek istiyorum bana sponsor olur musun?’ diye mailler alıyorum” demiş. Kim bilir daha ne absürt isteklerle karşılaşıyordur.

Haberin Devamı

Bir Cem Yılmaz olmak kolay değil. Sabahların Sultan’ı gitti şimdi de imdat simidi olarak Komedinin Sultanı geldi

DİĞER YENİ YAZILAR