Ablan Brüno olmuş bebeğim

İngiliz Sacha Baron Cohen ‘Ali G’, ‘Borat’ gibi karakterlerin yaratıcısı olarak dünya çapında büyük bir üne kavuştu. Kazakistan’lı Borat sayesinde sinema dünyasının unutulmaz komedyenleri arasında yer almayı başardı. Sacha canlandırdığı tüm karakterleri çılgınlığın doruklarına taşıdı. Absürd komedi denince dünyada akla gelen ilk isim olmayı başardı. 45 yaşındaki Londralı oyuncu, senarist ve yapımcı ‘Borat’dan sonra 2009 yılındaki ‘Brüno’ filminde Brüno Gehard adlı Avusturyalı eşcinsel bir moda editörünü oynadı. Sacha Baron daha sonra Borat ile birlikte Brüno karakterini emekliye ayırdı. Ancak gelin görün ki Borat’ın şişkosu Recep İvedik olarak bizde hortladı. Şimdi sıra Brüno’ya geldi. Sosyal medya fenomeni DJ Kerimcan Durmaz jet hızıyla gelişen popülaritesi sayesinde Brüno’nun Türkiye şubesi olarak ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının jürisine katıldı.

Türkiş Brüno Gerhard flamboyant DJ Kerimcan Durmaz. Ablan Brüno olmuş bebeğim!

Şaşı Mahir gitmiş, Hamdullah gelmiş

Mahsun Kırmızgül başarılı bir sinemacı. Ses getiren filmlere imza atıyor. ‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’, ‘New York’ta 5 Minare’ gibi filmleriyle beyaz perdede kendini kanıtladı. Mahsun son olarak 2015 yılında ‘Mucize’ isimli filminde yönetmenlik, senaristlik ve oyunculuk yapmıştı. ‘Öğretmen Mahir’ rolünde gözlerini şaşı yaparak filmin hasılatına katkısı olmuştu. Mahsun şimdi de çekimleri süren ‘Vezir Parmağı’ isimli filminde ‘Hamdullah’ adlı bir hamalı canlandırıyormuş. Tıpkı Mucize filmi zamanında olduğu gibi filmden ilginç kareleri basına vermiş. ‘Şaşı Mahir’ gitmiş ‘Hamal Hamdullah’ gelmiş. Ortaya yine ilginç görüntüler çıkmış. Sinemacı Mahsun işini biliyor!

Haberin Devamı

Yumurta haşlanana kadar biter...

Hollanda’da Utrecht Üniversitesi bir anket düzenlemiş. Türk erkeklerinin cinsel ilişki süresi 3 dakika 7 saniye olarak ölçülmüş. Anket yaparak bunu nasıl ölçmüşler anlamadım ama sonuç manidar. Aceleci olduğumuzu bilirdik. Ama cinsellikte bu kadar hızlı olduğumuzdan haberimiz yoktu. Hollandalılar sayesinde bunu da öğrenmiş olduk. Türk erkekleri 3 dakika 7 saniye ile ankette listenin sonlarında yer alıyormuş. Uzmanlar bu sürenin 4 dakika süren yumurta haşlamaktan kısa olduğuna dikkat çekmiş. Yani sizin anlayacağınız bundan sonra sabah kahvaltı öncesi canınız sevişmek filan istediğinde eşiniz "Şimdi zamanı değil" diye nazlanırsa… "Sen yumurtayı koy haşlanan kadar benim işim biter" dersiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR