Gazete Vatan Logo
Magazin Cebine para koyduğum erkeği sevmem'

Cebine para koyduğum erkeği sevmem'

"Hayatıma giren hiçbir erkeğe para vermedim. Böyle iğrenç bir şey var mı? Hem benim için güzel diyorlar hem de erkekleri parasıyla tutuyor. Canım acıyor"

Kendisinden genç biriyle aşk yaşamanın genellikle erkeklere has bir ayrıcalık olduğu düşünülür. Bu düşüncenin aksine davrandığı için özel yaşamı sürekli tartışıldı Seda Sayan'ın... Şimdi yine Nihat Doğanla tartışmalı bir aşk yaşıyor. Üstelik anne olma isteği dorukta... Ama artık nikah istemiyor. Yani evlenmeden doğurmayı düşünüyor. Kısacası magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşmeye bu konuyla da aday Sayan... Yarın sabah reyting rekorları kıran programına başlayacak olan şarkıcı, özel yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

* Nihat Doğan ile ilişkinize dair birçok yorum yapılıyor. Birbirinize yakıştırmayan da var, bu ilişkiyi reklam olarak niteleyen de... Bu yorumlar sizi zedeliyor mu?
O yorumlara inanmıyorum. Onlar taraflı yayınlar. Seda Sayan reklam için ilişki yaşar mı? Buna sokaktaki çocuk bile inanmaz.

* Bu ilişkiye başlarken gelebilecek eleştirileri düşünerek tedirginlik duydunuz mu?
Eğer yüreğime kıpırtı düşmüşse düşünüp taşınmam. Çünkü mutlu olmayı seviyorum. Kiminle mutlu oluyorsam onunla olurum. Medyaya göre, Seda Sayan denince beklenilen, ünlü bir işadamı ya da bilmem ne... Kiminle olacaktım bundan sonra? Sokaktaki simitçiye de aşık olurum ben... Yüzümü o güldürüyorsa onunla da olurum. Kimse kim? Önemli değil...

* Erkeğinize para verir misiniz?
Asla... Böyle bir şey söylendiği zaman bir kere hayatımdaki insan adına çok üzülüyorum. Hiçbiri bunu haketmedi. Ayrıca bu hakaret bana mı yoksa hayatımdaki insana mıydı bunu da hiçbir zaman çözemedim. Bu kadın da başka türlü çekilmez demek ki kendinden küçük erkeklerle beraber oluyor, olaya bir de fiyat giriyor diye bakılması bana hakaret... Hangi kadın cebine para koyduğu erkeği sever? Ben cebine para koyduğum erkeği sevmem. Hayatımdaki hiçbir erkeğe para vermedim. Böyle iğrenç bir şey var mı? Araba değiştiririz Seda Sayan aldı olur. Kendi arabamı iki ayda bir değiştirmiyorum ki, ben Kanal D'nin arabasıyla gidip gelen bir kadınım nasıl hayatımdaki erkeğe iki ayda bir araba alırım? Bu nasıl bir kompleks ya... Hem benim için çok güzel diyorlar, hem de erkekleri parasıyla elinde tutuyor diyorlar. Karar versinler artık. Canım acıyor.

* Ama siz simitçiyle bile birlikte olurum dediniz. Simitçinin sizin ihtiyaçlarınızı karşılama gibi bir durumu olamaz ki...
Zaten böyle bir gereksinim olamaz. Çalışan kadın kocasına peynir bitti der mi? O da elinde fileleriyle eve gider. Ben simitçiyle birlikteysem o da benim hayatımı yaşar helali hoş olsun.

* Beraber olduğunuz erkekler sizin hayatınızı mı yaşıyor yani?
Mesela Nihat'ın bir evi var, yarın bir gün benimle birlikte olmak istiyorsa, benim evimde birlikte olacak. Bu bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle devam edecek. Ben şimdiye kadar apartman aidatımı nasıl kendim ödüyorsam bundan sonra hayatıma giren erkek ödemeyecek. Restorana gidiyoruzdur öder, o başka. Simitçi bir örnektir, o insan değil mi? Onun kalbi yok mu? Çok takım elbiseler gördüm içi boştu.

Haberin Devamı