Gazete Vatan Logo

Casper'ın yeni ince ve hafif modeli VIA V5

Akıllı telefon pazarında iddiasını sürdüren Casper, yeni ince ve hafif modeli VIA V5 ile “temassız kullanım” dönemini hızlandırıyor.

Telefonunuza dokunmadan kilit açma, galeride gezinti, çağrı susturma özellikleri dikkat çekiyor. VIA V5 incelik ve hafifliğin yanı sıra, geniş ekranı, işlemci hızı ve fotoğraf kalitesiyle akıllı telefonda farklı beklentileri olanlara hitap ediyor.

Akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan Casper piyasada fark yaratan modellere imza atmaya devam ediyor. Yeni VIA V5 modelini tanıtan Casper, incelik ve hafiflikte sınırları zorlarken, temassız kullanım özelliği ile de yeni bir trend başlatıyor.

Selfie’ciler Yaşadı! Dev Ekranda Kaliteli Çekim

Performans özelliğinin yanı sıra tasarımıyla da iddialı olan VIA V5, 6,9 mm inceliğe ve sadece 145 gr ağırlığa sahip. Metal çerçeve dizaynıson derece sağlam ve dayanıklı.

Casper VIA V5 13 megapiksel arka kamerasıyla kaliteli bir fotoğraf deneyimi yaşatıyor. VIA V5, 5 megapiksel ön kamerasıyla günümüzün çılgınlığı selfie tutkunlarının da yüzünü güldürüyor. 84 derece görüş imkanı sunan VIA V5’in ön kamerası birbirinden güzel selfie’ler çekmenizi kolaylaştırıyor. 5 inç ekran genişliğine sahip olan Casper VIA V5, 150 derecelik görüş açısıyla, ona yandan baksanız bile ekranı net bir şekilde görmenize olanak sağlıyor. İnç başına 300 piksel çözünürlüğe sahip olan telefon aynı zamanda GorillaGlass2 Ekran ile sağlamlık ve hassas dokunmatik kalitesini de buluşturuyor.

Siz Sadece Komutlarınızı Verin

Casper VIA V5 temassız iletişim özelliği sayesinde kilit açma, gezinti, çağrı susturma gibi komutları bir el hareketinizle uygulamaya geçiyor. Bu özelliği harekete geçirmek içinse cihazınızı ekranı yukarıya bakacak şekilde konumlandırıyorsunuz. Ardından yapmanız gereken tek şey elinizi sensörünüzerinde hareket ettirmek. Tuş kilidini açabiliyor, elinizi sağa hareket ettirerek galeride gezinebiliyor hatta gelen aramaları bile susturabiliyorsunuz.

Casper VIA V5, KDV dahil 799 TL fiyatla, kullanıcılarını bekliyor. Turkcell mağazalarında, taksit imkanı da sunuluyor.

Casper VIA V5 Teknik Özellikler:
İşlemci:1.3 GHz. MT65824 Çekirdek İşlemci
İşletim Sistemi:Android™ KitKat4.4
Ekran:5” IPS HD, 720x1280 Ekran
Bellek:1 GBDDR3 Bellek
Depolama:16GB dahili, 32 GB artırılabilir Hafıza
Kamera: 13MP Arka Kamera, 5MP Ön Kamera
Boyutlar ve Ağırlık: 143 mm x 69,5 mm x 6,9 mm, 145 gr.
Pil: 2000mAh (Li-Ion) Pil
Kutu içeriği:AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık,Ekran Koruyucu Film, Ekran Temizleme Bezi

Casper VIA V5 Reklam filmi: http://www.youtube.com/watch?v=sHCxYoNc2hA

Haberin Devamı