Gazete Vatan Logo
Magazin Çaresizce bekliyoruz

Çaresizce bekliyoruz

Geçen hafta banyoda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda tedavi görürken ‘kaçış sendromu’ nüksetti. Çocukları Sezin, Yasmin ve Ali Sadi, “Çaresizce bekliyoruz” diyerek sevenlerinden dua istedi

Çaresizce bekliyoruz

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşmüş, hastaneye kaldırılmıştı. Erbil’in kaburgalarında kırık olduğu, kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tedavi gören şovmenin sağlık durumu hakkında kızları açıklama yaptı. Yasmin Erbil, babasında ‘kaçış sendromu’nun olduğundan bahsederek, “Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik” dedi. Sezin Erbil ise “Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı ‘kaçış’ sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz” diyerek dua istedi.

KAÇIŞ SENDROMU:

Damar dışına sıvı kaçması ile oluşuyor, tansiyon düşmesine, kan basıncının azalmasına ve hastanın şoka girmesine sebep oluyor. Hastalık, ilerlediğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve krizlere sebep olabiliyor.