Gazete Vatan Logo
Magazin Canlı yayında aşk itirafı sarpa sardı

Canlı yayında aşk itirafı sarpa sardı

On bir gün önce canlı yayında şarkıcı Gülşen'le birlikte olduğunu itiraf eden Erol Köse, "Karımdan da ayrılıyorum" demişti. O günden sonra sessizliğe bürünen taraflar dün bir saat arayla basının karşısına çıktı; birbirine verdi veriştirdi

'İtirafından sonra boşanma belgesini istedim gösteremedi'
Ünlü şarkıcı Gülşen dün öğle saatlerinde Polat Tower Mia'da bir basın toplantısı düzenledi, "İnsanların yanlışları, hayal ettiği senaryoları değil benim ağzımdan gerçekleri duymalarını istedim" diye sözlerine başlayan Gülsen şöyle devam etti: "Kamuoyundan bir haftadır gündemi meşgul ettiğimiz için özür diliyorum. Sebebi sizler gibi benim de bu olayları anlamaya çalışmamdı. Konu şundan ibaret. 2005 Ağustos'unda Erol Köse bana boşandığını söyledi, ilişkimiz başladı. 2 ay öncesine kadar da boşanmış olduğunu sanıyordum. Ta ki eşi Ajlan Hanım'la telefon görüşmesi yapıp hâlâ evli olduklarını öğrenene kadar... Ve ilişkimi bitirdim.

Ben bugüne kadar evli bir erkekle birlikte olmadım, bundan sonra da olmayacağım. Ben de geçen hafta Erol Bey'in açıklamalarını duyunca şok oldum. Bir kadının gururunu okşayan bir açıklama olsa da onun evli olması gereği ilişki devam edemezdi. Son iki ay içinde kendisiyle hiçbir alakam yoktur. Hatta o açıklamayı televizyondan yaptığı zaman kendisiyle görüşmüyorduk, küstük. Böyle bir açıklamadan sonra tekrar istediğim şey boşanma belgesiydi. Şu anda sizler huzurunda şunu duyuruyorum ki Erol Köse ile iş de dahil olmak üzere hiçbir alakam kalmadı. Beni, ailemi, beni seven insanları, Erol Bey'in ailesini çok üzdüğünü düşünüyorum. Erol Bey'in ailesinden özür diliyorum. Bilinçli yapılmış bir şey yoktur. Her şey benim dışımda gelişti."

'Gülşen'den dün ayrıldım, üzüldü ama ileride bana dua edecek'
Gülşen'in açıklamasının hemen ardından Erol Köse de Levent'teki ofisinde basınla konuştu. Anlattıkları Gülşen'inkilerden çok farklıydı; "Bu ilişki ikimiz için de hataydı. Gördüğüm lüzum üzerine, bir süredir beraberlik yaşadığım Gülşen ile ilişkimi noktaladım. Toplumun her katmanından alınan infial ve tepkiler, medyanın Gülşen'e aşırı yüklenmesi beni ve onu üzdü.

Ama medya aile ve çocuğun önemini de hatırlattı. Bu değerlere sahip çıkıp Gülsen de daha fazla zarar görmeden bu ilişkiyi noktalamak istedim. Gülşen'e dün gece bildirdim. Toplum bu ilişkiyi reddetti. Bu bir yasak aşkmış. Yasakken güzelmiş. Bu aşk bu rüya, kabusa dönüştü. Gülşen'e sesleni
yorum. Bu u dönüşünü yaşamamız gerekiyordu. Doğrusu buydu. Önce kızsan da sonra bana dua edeceksin. Kandırma mandırma yok. Benim boşanmadığımı biliyordu. Zaten 1.5 ay önce Altın Kelebek ödül törenine de eşimle gittim. Bir ilişki başladığı zaman ilişkiye zaman tanınır. Canlı yayında açıklama yaptığım zaman, bu insan için ilişkimi noktalayayım mı diye karar verme sürecindeydim. Gururu incinen eşim Ajlan'dan ve kızımdan özür dileyip, affetmelerini talep ediyorum. Bürokratik işlemler ayrılma aşamasına geldiğinde yanlışımı anladım. Anladım ki eşim ve çocuğumdan egom yüzünden kopmamalıyım. Kalan ömrümü ailemi sevgi ile tekrar onarmaya adayacağım."

Haberin Devamı