Gazete Vatan Logo
Magazin Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı yine güldürdü! İşte ilk görüntüler

Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı yine güldürdü! İşte ilk görüntüler

'Çakallarla Dans' serisinin devamı niteliğinde olan 'Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı' filminin galası önceki akşam Maslak Tim Show Center'da yapıldı. Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı'nın fragmanını da haberimizde bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını Sugarworkz&Taff Pictures'in yaptığı senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat ªeker'in yazdığı, yönetmenliği yine Murat ªeker'in üstlendiği komedi filmi büyük beğeni topladı. Gala öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan film oyuncuları esprili bir dille "Filmdeki en çakal oyuncu kim?" sorusunun cevabını aradı. Çakallarla Dans ekibine kızı Derya ªensoy'la katılan Derya Baykal, "Benim küçük ama değerli bir rolüm var. Kızım bu filmde oynayacağı zaman 'Keşke anneni de ben oynasaydım dedim' ve anneyi ben oynadım. Kızımla birbirimiz adına heyecanlandık. Kızım 'Ben yıllardır oynamıyorum başarılı olabilecek miyim' diye endişelendim. Her gün televizyonlardayım, ekrandayım ama bu başka bir şey. Bu akşam çok heyecanlıyım. Ekip muhteşem. Hep beraber her yaz film yapalım" diye konuştu. Bu filmin tekrardan sinemaya dönüşü olacağını vurgulayan Derya Baykal, "Bu yaz canlı yayınlarımı biraz erken bitirip, film yapacağım. Bu film iyi geldi bana" şeklinde konuştu. İlk filmiyle seyirci karşısına çıkan Derya ªensoy'un heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Kızının heyecanını gören Derya Baykal, "Dik dur" diyerek kızını arkadan dürtünce film ekibi kahkahaya boğuldu.

Haberin Devamı

Hukuki İşlemler Başlatıldı

Daha öncesi rollerindeki sert karakterinin aksine bu filmde güleryüzüyle seyirci karşısına çıkan Gürkan Uygun, "Uzun bir çalışma değildi ama keyifliydi. İnşallah gişesi bol olur" dedi. Uygun, geçtiğimiz günlerde başrol oynadığı 'Kaçak' dizisinin Işid yanlısı olduklarını öne süren bir grup tarafından basılması olayıyla ilgili olarak, "Bütün oyuncular oradaydık. Bir anlaşmazlık sonucu olaylar büyüdü. Süreç film tarafından gerekli hukuki işlemler başlatıldı" diye konuştu.

Satılık Davetiye Polemiği

Gala öncesi Derya Şensoy'un sosyal medya üzerinden paylaştığı satılık gala davetiyesi espri konusu oldu. Davetlilerden birinin "300 TL ye satılık iki kişilik gala davetiyesi" diye satılığa çıkardığı bilet film ekibini de ikiye böldü. Filmin yönetmeni Murat Şeker bu durumu 'Çakallık' olarak yorumlarken, ªevket Çorum ve Didem Balcın "İhtiyacı vardır" diyerek o şahsa destek çıktı.

Haberin Devamı

Çakal Sorusu Ortalığı Karıştırdı

Filmde 'Deli Recep' karakterini canlandıran şarkıcı Bülent Serttaş, "Bir de vardım iki de yoktum. Bir vardım, bir yoktum ama üçte varım. Benim en çok merak ettiğim bir hareketim var o kesildi mi kesilmedi mi? İnşallah kesilmemiştir. Çünkü bu güne kadar çektiğim ikinci filmimdi" diye konuştu. Serttaş, "Filmdeki en çakal oyuncu kimdi?" sorusuna "Yine çıkaramayacağız. Herkes bir çakallık yapıyor" derken söze atlayan Derya Baykal, "Bu filmde kim çakal belli olmaz" diyerek ortalığı karıştırdı. Ekibin Hakan abisi olarak ön plana çıkan oyuncu Hakan Bilgin, konuşma yaptığı sırada zor anlar yaşadı. Bilgin'ın konuşması sık sık "Hakan Abi Holeyy, Sen Bizim Her ªeyimizsin" marşlarıyla kesilince başarılı oyuncu "Hayy Allah cezanızı vermesin" diyerek konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldı. 5 Aralıkta seyirciyle buluşacak olan 'Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı' filminin galasına ünlü isimlerde akın etti. Galaya gelenler arasında Feridun Düzağaç, Cahit Berkay, Altan Gördüm, Eda Özerkan, Nevra Serezli, Yavuz Seçkin, Yosi Mizrahi gibi isimler vardı.

Haberin Devamı