Gazete Vatan Logo
Magazin Büyülü ormanda 72 saat müzik

Büyülü ormanda 72 saat müzik

Burn enerji içeceğinin desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Big Burn İstanbul, 20-21-22 Temmuz tarihlerinde Kilyos’taki Suma Beach’te gerçekleşti. Festivalde 5 sahnede, 86 DJ ile 72 saat müzik ve dans durmaksızın devam etti.

Büyülü ormanda  72 saat müzik

‘Türkiye’nin en büyük elektronik müzik festivali’ gibi bir iddiaya sahip olan ‘Big Burn’ 3 gün boyunca Kilyos’taki Suma Beach’i rengarenk bir panayıra çevirdi. Her yaştan müzikseveri bir araya getirip saatlerce dans ettiren Big Burn 30 bin kişiyi ağırladı. Dünya elektronik müzik sahnesinin yıldız isimlerinden, Adam Beyer, Claptone, Dubfire, Seth Troxler, Tale Of Us, Agents Of Time, Ame konukları coşturdu. Festivalin en güzel yanı ise gündüzleri plajda güneşlenmek, denize girip serinleyebilmekti. Geceleri ışıl ışıl bir ormana dönüşen festival alanı katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Herkese göre bir eğlence

Big Burn’ün en güzel yanı Avrupa’daki festivalleri aratmayacak kadar renkli olmasıydı. Müziğin evrensel dili herkesi bir aile gibi birleştirmişti. Yemek, içecek, tuvalet sırasında yepyeni dostluklar kuruluyor, gençlere yeni dünyalara açılıyordu. Müziğin peşine düşüp festival programına sadık kalanlar da vardı. Amacı 3 gün için gerçek hayattan kopmak olanlar da... Şehirden yorulanlar, tekdüzelikten sıkılanlar soluğu ‘Big Burn’de aldı. Müzikseverler ise aralarında sevdiği DJ’leri dinledikten sonra eleştirilerde bulunup “Bence son dönemdeki en iyi setlerinden birini çaldı” diye yorum yaptı. İsteyenler ise tüm gün plajda uzanıp güneş yağını sürerek bronzlaştı. Zaman zaman serin sulara kendilerini bıraktı. İlk festival deneyimini yaşayanlar da oldu. Kısacası her giden kendine göre bir eğlence buldu Big Burn’de. Birçok kişi şimdiden bir dahaki seneyi iple çekmeye başladı.

Haberin Devamı