Gazete Vatan Logo

Büyük Kulüp efsane başkanını uğurladı...

Türkiye’nin en köklü derneklerinden olan İstanbul Büyük Kulüp, dün 21 yıllık başkanı Duran Akbulut’u son yolculuğuna uğurladı

Büyük Kulüp efsane başkanını uğurladı...

TÜRKİYE’nin ünlü mekanlarından Büyük Kulüp’ün Başkanı ve işadamı Duran Akbulut, dün İstanbul’da düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Duran Akbulut, için ilk tören 21 yıl başkanlığını yaptığı Kadıköy’deki Büyük Kulüp’te düzenlendi. Burada taziyeleri Akbulut’un eşi Ayten Akbulut, oğulları Atilla ve Atınç Akbulut ile kardeşi Hüseyin Akbulut kabul etti. Törene başta Büyük Kulüp üyeleri ve çalışanları olmak üzere Duran Akbulut’un yakınları ile iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Başbakan eski Yardımcısı Hüsamettin Özkan, işadamı Erdoğan Demirören, Yılmaz Ulusoy, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, UEFA eski Asbaşkanı Şenes Erzik, sanatçı Orhan Gencebay da törende yer alanlar arasındaydı. Ayrıca, camiye Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman başta olmak üzere çok sayıda isim ile kurum ve kuruluş da çelenk gönderdi.

Haberin Devamı

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Büyük Kulüp’ün 21 yıllık başkanlığını yapan Duran Akbulut’un cenazesine katıldı, yakınlarına başsağlığı diledi.

‘İstanbul beyefendisiydi’

Büyük Kulüp’ün bayrağının sarılı olduğu tabutun yanında konuşan Büyük Kulüp Genel Sekreteri İnal Aydınoğlu, “O bir sevgi insanıydı. Büyük Kulüp’te dostluk, arkadaşlık ve sevgi ortamı bozulmasın diye çaba gösterdi. O, sosyal hayatı çok iyi bilen gerçek bir İstanbul beyefendisiydi” dedi. Duran Akbulut, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.