Gazete Vatan Logo

Burçlara göre alışveriş önerileri

Burçlara göre alışveriş önerileri

Seçimlerinizi burcunuzun özelliklerine göre yapın. GittiGidiyor’un burçlara özel hediye ve alışveriş rehberi alışverişlerinize yön verecek.

Akıllı ve güvenli alışverişin öncü adresi GittiGidiyor, Ocak ayından itibaren hazırlayacağı “burçlar” kampanyasıyla astroloji tutkunlarına ürünler öneriyor. Her ay o ayın burcunun özelliklerine ve alışveriş davranışlarına göre hazırlanacak kampanya sizi “Acaba ne alsam?” dersinden kurtaracak. Yeni yılın ilk kampanyası klasik, planlı, güvenilir, çalışkan ve lider ruhlu Oğlak burçlarına sesleniyor. Tarihe meraklı, klasik seçimlerden hoşlanan, alışveriş yaparken şeklinden çok kullanımına önem veren Oğlaklar, toprak tonlarından hoşlanırlar. Onlar için alışverişte aldıkları ürünün büyüklüğü ya da küçüklüğü değil kalitesi önemlidir. İşlevsel seçimler onları mutu eder, bu nedenle ofis ürünleri hediye listesinde mutlaka yer almalıdır. Klasiklerden hoşlanırlar; ürün ve DVD seçimlerinize “geçmiş” tutkuları yön verebilir.

Oğlak kadın ve erkeklerine göre hazırlanmış bu alışveriş rehberinde giyimden aksesuara, elektronikten ofis ürünlerine, antikadan oyun ve oyun konsollarına kadar farklı kategorilerde seçimler bulabilirsiniz.

Haberin Devamı