Gazete Vatan Logo

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat ediliyor?

Burç yorumları, gök cisimlerinin hareketlerinden yardım alınarak yapılan yorumlardır. Burç yorumları ayların belirli kurallara göre ayrılmasından sonra o dönem içerisinde gerçekleşen gök cisim hareketleri ile yapılır. Burç yorumlarına ait daha fazla bilgi haberimizde yer almaktadır.

Burç yorumları yapılırken nelere dikkat ediliyor?

Her insanı bir ayın belirli bir gününde dünyaya gelmiştir. Bu durum insanlar arasında doğum günü olarak kutlanmaktadır. Bu doğum günleri aynı zamanda insanlar açısında önemli olan bir hususada denk gelmektedir. Bu durum Burç yorumları olarak bilnmektedir. Her insan belirli bir tarihte veya ayda dünyaya gelmiştir. Bu doğum tarihleri belirli bir burca denk gelmektedir. 12 ayında isabet ettiği farklı burçlar vardır ve bu burçların belirli özellikleri ve burç yorumları vardır. Bu burçlar dünyamız etrafında bulunan gök cisimlerine bakılarak belirlenmiştir. Bu gök cisimleri aynı zamanda güneş etrafında da hareket ettikleri için burç yorumları bunlara bakılarak yapılmaktadır. Aşağıda sizlere burçların aylara göre dağılımını açıklayacağız.

22 Ocak -19 Şubat arası = Kova Burcu

20 Şubat – 20 Mart arası = Balık Burcu

21 Mart – 20 Nisan arası = Koç Burcu

21 Nisan – 21 Mayıs arası = Boğa Burcu

22 Mayıs – 22 Haziran arası = İkizler Burcu

23 Haziran – 22 Temmuz arası =Yengeç Burcu

23 Temmuz – 22 Ağustos arası =Aslan Burcu

Haberin Devamı

23 Ağustos – 22 Eylül arası = Başak Burcu

23 Eylül – 22 Ekim arası = Terazi Burcu

23 Ekim – 21 Kasım arası = Akrep Burcu

22 Kasım – 21 Aralık arası =Yay Burcu

22 Aralık – 21 Ocak arası = Oğlak Burcu

Ayların günlerine göre burç dağılımları bu şekildedir. Her burcun kendine göre günlük, aylık, yıllık olarak burç yotumları yapılmaktadır. Bu yorumlar çoğunlukla kişinin özellikleri ve yaşayacakları ile ilgili olarak yapılmaktadır. Burç yorumları hakkında bilgi almak için insanşar genellikle gazete veya dergilerin astroloji bölümüne bakmaktadır. Ancak sanal ortam üzerinde de astroloji ile ilgilenen bir çok insan vadır. Gazete ve dergilerin yanı sıra internet platformu üzerinden de burç yorumları hakkında bilgi almakta mümkündür. İnternet üzerinden oluşturulan sitelerde burç yorunlarına ulaşıldığı gibi akıllı telefon uygulamalarından da burç yorumları uygulamalarını telefonlarınıza indirerel daha basit bir şekilde burcuuzun yorumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Burçların yanında bir de yükselen burç da son zamanlarda herkes tarafından merak edilen konulardan biri olmuştur. Yükselen burç da aynı yukarıda yazılı olan tabloda ki burçlar ile aynı özelliklere ve de aynı isimlere sahiptir. Ancak yükselen burç kişilerin doğum saatlerine göre belirlenen bir burçtur. Bu nednele internet sistmei züerinden yer alan yükselen burç hesaplama sitelerinden yararlanarak sizler dilediğiniz gibi yükselen burcunuzun ne olduğunu öğrenebilirsiniz. Yükselen burçlar kişiden kişiye göre farklılık gösterebilir. Çünkü yükselen burç aynı burç olan kişilerin bile farklı olabilir. Yükselen burç doğum saatine göre belirlendiği çin bu farkın oluması normaldir. Yükselen burç hesaplamaları yapılmadan bir kişinin yükselen burcunun bilinmesi mümkün değildir. Yükselen burçların burç yorumuda doğal olarak bu nedenden dolayı farklılık gösterir.

Haberin Devamı