Gazete Vatan Logo

Burç yorumları neye göre yapılmaktadır?

Burç yorumları kişilere ait doğum tarihleri yardımıyla yapılmaktadır. Burç yorumları günlük olarak güncel şekilde internet üzerinde yerini daima almaktadır. Siz de internet erişiminin olduğu her alandan burç yorumunuzu okuyabilirsiniz.

Burç yorumları neye göre yapılmaktadır?

Her dünyaya gelen kişinin belirli bir doğum günü vardır. Doğan kişiler bu doğdukları günlerden sonra belirlenen tarihte bazı astronomik uydularla eşleşen doğum günü sonucunda bazı burçlar oluşur. Herkes doğduktan sonra o gün doğduğunda bir burcun içerisinde yer alır. Uzayda bulunan gezegenlerinin, gök cisimlerinin belirli bir hareketi ve dünya üzerinde ki ve güneşin etrafında ki dönüşü vardır. Tüm gezegenler güneşin etrafında dönerek belirli burçları ortaya çıkarır. Aslında yıllar önce yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bu burçlar insanların doğum tarihleri ile birleştirilir. Hemen aşağıda da burç tarihlerinin sınırlarını görebilirsiniz.

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Haberin Devamı

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Gök yüzünde bulunan bu gök cisimleri on iki tanedir. Bir yılda on iki ay vardır ve de dolayısıyla da on iki burç bulunur. Her ayın 27 ile 28’i arasında değişikliğe uğrayan bu burçlar herkesin sahip olduğu bir özelliktir. Burç yorumu da yıllık olarak gök yüzünde meydana gelen değişimler sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu nedenle burç yorumlarına dikkat etmek gerekir. Herkes yılın yeni başlaması ile beraber burçların yıllık yorumunu merak eder. Bunun için televizyon haberlerine dahi takip edilebilir. Her yıl burç yorumu yapılır. Bunun yanında bir de burç yorumu aylık ve günlük olarak da yapılabilmektedir. Şu şekilde burç yorumlarını takip edebiliriz. Her sabah güncel olarak burç yorumu sayfasını ziyaret edebiliriz. İnternet sistemi sayesinde gerçekleştirilen ilerlemeler sayesinde vatandaşlar büyük bir kolaylıkla bu burç yorumunu okuyabilirler. Ya da gazetelerin ve ya dergilerin ilgili alanlarında bu haberleri okumanız mümkündür. Sizler bu şekilde her gün güncel bir şekilde burç yorumlarınızı takip edebilirsiniz. Ayrıca burç yorumlarının cep telefonlarınıza uygulama olarak da indirebilirsiniz. Bu uygulamalar sayesinde her gün ücretsiz şekilde burç yorumunuzu öğrenebilirsiniz. Böylece büyük bir kolaylıkla sizler burç yorumlarından yararlanabilirsiniz. Her zaman her koşulda burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece burç yorumu hakkında günlük bilgiler edinebilir, yapılan çalışmalardan kolayca yararlanabilirsiniz. Üstelik bu sayede daha kolay daha pratik bir şekilde burç yorumumuzu öğrenebiliriz. Burç yorumlarını okuyarak sizler de yorumunuzu günlük takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı