Gazete Vatan Logo

Burç yorumları nereden ve nasıl yapılır?

Burç yorumlarının günlük haftalık ve aylık olarak değiştiğini belirten ve bunları inceleyen bilim insanları vardır. Burç yorumları astrologlar tarafından yapılmaktadır. Günlük haftalık ve aylık burç yorumları ile ilgili merak ettiğiniz bir çok şey yazımızda mevcuttur.

Burç yorumları nereden ve nasıl yapılır?

Burç yorumları genellikle karakterinizi ve kişiliğinizi ön plana çıkartır. Burç yorumcuları yani burçlar ve yükselenleri ile yorum yapanlar burçların sizi nasıl etkilediğini, günlük hayatta karşınıza neler çıkacağını, sizin ve çevrenizin ne gibi gelişmeler içinde olacağını anlatır. Günlük burç yorumlarında ise o günün sizin için nasıl geçeceğini gün içinde neler ile karşılaşacağınızı bulabilirsiniz.

Doğum tarihinize göre bir burca sahip olursunuz. 21 ocak ile 19 şubat tarihleri arası kova burcu, 20 şubat ve 20 mart tarihleri arası balık burcu, 20 mart 20 nisan tarihleri arası koç burcu, 21 nisan 21 mayıs tarihleri arası boğa burcu, 22 mayıs 21 haziran tarihleri arası ikizler burcu, 22 haziran 23 temmuz tarihleri arası yengeç burcu, 24 temmuz 21 ağustos tarihleri arasında aslan burcu, 22 ağustos 23 eylül tarihleri arasında başak burcu, 24 eylül 23 ekim tarihleri arasında terazi burcu, 24 ekim 23 kasım tarihleri arasında akrep burcu, 24 kasım 22 aralık tarihleri arasında yay burcu, 23 aralık 20 ocak tarihleri arasında doğduysanız eğer oğlak burcu olarak burcunuz belirlenmiştir. Burcunuzun yorumuna bakarak burç yorumlarını araştırabilirsiniz. Burçların bir yıl içerisinde aylara dağılmış hali yukarda vermiş olduğumuz gibidir.

Haberin Devamı

Doğum gününüzün denk geldiği burç sizin burcunuzdur. Yani güneşin siz doğduğunuz zamanda gökyüzündeki hareketini temsil etmektedir. Burç yorumları bulunan bir sürü internet sitesi bulunmaktadır. Burcunuzun genellikle şanslı olup olmadığını, yaşayıp veya yaşayacağınız bir olayı tahmin edebilme olayına burç yorumlama denir. Burç yorumlayan kişilere de astrolog denmektedir. Günlük, aylık veya yıllık olarak burç yorumu yapan astrologlar güneşin gökyüzünde oluşturduğu hareketlerin yaşadığımız şeylere işaret olabileceğini düşünmektedirler.

Burcunuza ait herhangi bir yorum okumak isterseniz bir arama motoruna burcunuzun adını ve günlük burç yorumu yazınız. Böylelikle hemen karşınıza bir sürü astroloji sayfası çıkacaktır. Bu sayfaların güvenilirliği tartışılır ancak günümüzde böyle şeyler insanlara umut veya işaret verdiği varsayılır. Burcunuzun yorumunda güzel bir şey yazdığını gördüğünüz anda bir anlık sevinir ve hayatınızdaki bu iyiliğin ne olabileceğine odaklanırsınız. Bu da çoğu zaman sizleri pozitif düşünmeye yöneltir. Burçlar gök cisimleri hakkında aynı bilgilere ulaşan dünya üzerinde yaşayan vatandaşlar bu nedenle ortak bir sistemi kabul etmişlerdir. Bu açıdan da düşünüldüğü için burçlara inanıp inanamamak kişilerin kendilerine kalmış bir durumdur.

Haberin Devamı

Ancak inanlar da bu bilgilere göre bazı özelliklere sahip oldukları burç yorumlarına günlük olarak ulaşabilirler. Burç yorumlarını okuyarak o günler hakkında bilgi edinebilir kendilerini nasıl iyi hissederlerse bu açıdan kendilerini düşünebilirler. Burç yorumlarını isterlerse de cep telefonlarına uygulama olarak indirerek her gün aylık ve haftalık nasıl isterlerse istediklerine göre bir uygulamayı telefonlarına indirebilirler. Böylece burç yorumlarını öğrenebilirler.