Dünya starları nazara geliyor

Dünya starları nazara geliyor Sahnede iş kazaları ünlülerin başına sıkça geliyor. Son bomba; Madonna’nın başına gelenler. 2015 Brit Müzik Ödülleri sonrasında, kostümünün üstüne giydiği uzun pelerinle sahneye çıkan Madonna, pelerinin bağlarını açamayınca, dans ekibinin pelerini çekmesiyle birlikte, sahneden üç basamak aşağıya düşerek sırt üstü yere kapaklandı. Dans ekibi kısa bir süre şaşkınlık yaşarken, her şey olağanmış gibi davranan Madonna, şarkısını kaldığı yerden sürdürdü. Daha sonra sosyal üzerinden düştüğü anın fotoğrafını paylaşan Madonna, “Benim güzel pelerinim çok sıkı bağlanmıştı. Ama beni hiçbir şey durduramaz, sizin sevginiz beni ayağa kaldırdı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Dünya starları nazara geliyor

Madonna gibi hırslı bir kadının o “sağlam” düşüşünden sonra ayağa kalkıp şovuna devam etmesi çok normal. Başka bir hareket beklenemezdi. Saniyeler ile yarışarak dans performansı sergiliyor. Her konserinde onlarca kostüm değiştirerek hiç durmadan dans ediyor. Geçmişe baktığımızda, sahne performanslarında dünya starlarının başına birçok böyle tatsız durumlar gelmişti. Ben en çok Beyonce’un vantilatöre takılan saçlarını gördüğümde şok yaşamıştım. Hiç bozuntuya vermeden şarkısına devam etmişti. Konserlerinde bir sirk trapezcisi gibi havalarda dönen Pink ise, beline yanlış bağlanan çelik halat yüzünden sahne kenarına düşmüştü. Uzun süre şoku üstünden atamamıştı. Ciddi bir sakatlık yaşayacaktı neredeyse.

Haberin Devamı

Lady Gaga ise alev alev yanan piyanosunun üstünde şarkısını söylerken, bastığı koltuktan yere kapaklanıp, takla atmıştı. Tarkan ve Ajda Pekkan gibi ünlülerinde sahnede yere kapaklanma görüntüleri tabii ki mevcut. Bülent Ersoy’un canlı yayında tansiyondan bayılması, farklı bir durum. Araya reklamlar girmiş, Ersoy sonra programına, oturarak da olsa, bir süre devam etmişti.

Bu arada, yakın bir arkadaşımın anneannesinin nazar boncuğuna bakış açısı bambaşka: Anneanne, evde herhangi bir yere nazar boncuğu astırmıyor. Torunları falan büyürken de, nazar boncuğu taktırmıyor. Anneanneye göre, “Nazar boncuğu nazarı çağırıyor…” İnsanın aklına takılmayacak gibi de değil hani?

Haberin Devamı

Dünya starları nazara geliyor

Deniz Seki klibi

Haftalar öncesinden Deniz Seki klip çekecek diye sizlere duyurmuştum. Kardeşi Serdar Seki’nin yönetmenliğinde ünlü starların oynayacağını da ilk sizlerle paylaşmıştım. Bu hafta klip çekildi. Demet Akalın, Emel Müftüoğlu, Armağan Çağlayan, Berkay, Deniz Akaya, Gülben Ergen, Hakan Altun, Işın Karaca, İskender Paydaş, Linet, Nihat Odabaşı, Nilgün Belgün, Oktay Kaynarca, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Pınar Altuğ, Reyhan Karaca, Saba Tümer ve Yonca Evcimik gibi isimler “Hayat 2 Bilet”in klibinde yer alarak, Seki’ye destek oldular. Ekranlarda görürüz. Seki, “Bana çok moral verdiler. Özgürlüğüme kavuşup onlara sarılmak istiyorum” demiş. İnşallah ameliyat geçiren sanatçı hemencecik toparlanır da, biz de koşarak boynuna sarılırız.

DİĞER YENİ YAZILAR