Fırtınalı “Erkin” çifti Çeşme’de

Son ayların en popüler çifti, Asena-Caner Erkin. Magazin gündeminden bir an olsun inmiyor.

Asena, kıyafet seçimleri ile kendi tarzı olan genç, güzel ve çılgın bir kız aslında. Herkesin onun tarzını anlamasını beklemek zor. Durum böyle olunca, ünlü bir futbolcu eşinin dikkatleri çekmemesi olanaksız gibi. Dünyada, gerek magazin, gerekse spor basınında birçok örneğini görüyoruz. Bu, şaşırtıcı bir durum değil. Çift şu günlerde yazın tadını çıkarıyor. 5'inci evlilik yıl dönümlerini de bu tatilde kutladılar. Çeşme’de bir otelde. Gelelim çiftimizin hakkında son duyduklarıma...

Caner Erkin eşine Çeşme’de havuzlu bir ev satın almış. Ev tadilata sokulmuş. Asena’nın istekleri doğrultusunda ufak tefek değişiklikler yapılıyormuş. Fakat yazın başında bitmesi beklenen o ufak tefek tadilatlar biraz uzun sürünce, çift tatillerine otelde başlamak zorunda kalmış. Erkin ailesini artık mayo ile magazincilerin yakalaması biraz zor gibi gözüküyor. Havuzlu yeni evlerinde yüzerken, güneşlenirken...

Ozan Doğulu bir “harika” geliyor

Haberin Devamı

Yeni albümü için uzun süredir stüdyoya kapanan Ozan Doğulu, nihayet Temmuz aynında çıkacak bu çalışmasını bitirdi. Ozan bu sefer çok iddialı parçalar hazırladı. Sanırım Kenan Doğulu’nun albümünün gecikme nedeni de biraz bu yüzden. Ağabeyinin albümüne odaklanması. Ozan Doğulu’nun Ajda Pekkan, Gülşen, Zihnet Sali, Model gibi isimlerle hazırladığı bu albüm, şu sessiz sedasız geçen yaz aylarına bir hareket getirebilir. Göreceğiz.

Geçtiğimiz hafta kalabalık bir grupla güneye ve Yunan adalarına hareket eden Doğulu ve ekibi, albümün çıkış şarkısı “Harika”ya klip çekti. Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu’nun düet yaptığı parça için kalabalık figüran topluluğu, çok eğlenceli bir klibe imza atmış. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Instagram’ın korkulu rüyaları

Ne zaman anlayacaklar! Birçok ünlünün, ya da takipçisi sayıca fazla olan instagram sahiplerinin sayfalarının altına yazılan reklamların işe yaramadığını, ne zaman anlayacaklar? Bir yandan İTİCİ, sevimsiz bir durum olduğunu ne zaman kavrayacaklar? Sayfasında bir fotoğraf paylaşan ünlünün altında insanı bir yorum yapmak yerine, “Kurabiyelerimizi denediniz mi? En güzel pastalar bizde! Moda sayfamızı takip edin!" gibi saçma yorumlar pes dedirtiyor. Ticaretin sosyal medya ayağının bu kadar ucuzlamasına tepkim! Şu aralar birçok sanatçı da tepkisini açık açık belirtip, yazılmamasını istiyor. Ama dinleyen kim? Onlar dur durak bilmiyor? Bir bir engellemeye çalışsanız da, zaman kaybı.

Haberin Devamı

Ama, bir şekilde, bir çaresi bulunacaktır.

DİĞER YENİ YAZILAR