Gazete Vatan Logo

Buket’i beşinci kattan attılar kuşkusu

İstanbul Esenyurt’ta 18 yaşındaki Buket Şişek, günlük kiralanan bir dairenin beşinci katından düşerek hayatını kaybetti. Dairede uyuşturucu ve alkol bulundu. Genç kızın vücudunda darp sonucu oluşmuş yara izlerine de rastlandı. Polis genç kızı hastaneye bırakıp kaçan Erhan G.’yi arıyor

Buket’i beşinci kattan attılar kuşkusu

Esenyurt’ta geçtiğimiz perşembe gecesi yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece 02.00 sıralarında taksi ile özel bir hastaneye kucağında yaralı bir kız getiren kişi arkadaşının beşinci kattan düştüğünü söyledi. Bu kişi daha sonra kayıplara karıştı. İsminin Buket Şişek olduğu belirlenen 18 yaşındaki genç kız ise acil serviste yapılan ilk müdahalelinin ardından ameliyata alındı. Ancak genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Buket Şişek’in hayatını kaybetmesinin ardından hastane yetkililerinin olayı polise bildirmesiyle çalışma başlatan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri öncelikle genç kızı hastaneye getiren taksiye ulaştı. Taksici arabaya aldığı 20’li yaşlardaki genç bir erkeğin kucağında yaralı halde kız ile birlikte taksiye bindiğini ve arkadaşının beşinci kattan düştüğünü söylediğini anlattı. Polisin taksicinin söylediği noktadan başlayarak yaptığı taramada Buket Şişek ile yanındaki erkek arkadaşının yakınlardaki bir rezindastan çıktıklarını tespit etti. İncelemelerde genç çiftin rezidanstaki günlük kiralanan dairelerinden birinde kaldıkları belirlendi. Polis dairede yaptığı aramada evde alkol ve uyuşturucu buldu. Genç kızın lise birinci sınıftan terk olduğu ve babasını trafik kazasında kaybettikten sonra babaannesinin yanında kaldığı öğrenildi. Genç kızın cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Genç kızın ön otopsi raporunda vücudunda yüksekten düşmeye bağlı kırıklar olduğu tespit edildi. Öte yandan Buket Şişek’in vücudunda darp sonucu oluşmuş izlere de rastlanılması olayın seyrini de değiştirdi. Polis şimdi genç kızhastaneye bırakıp kaçan Erhan G. isimli erkek arkadaşının izini sürüyor. Polis genç kızın saldırı sonucu kendisini kurtarmak için aşağı atmıolabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Haberin Devamı