Gazete Vatan Logo

Buhar kazanı bomba gibi patladı

Bir tekstil imalathanesinde parçalanarak yerinden fırlayan buhar kazanı, en üst kattan sokağa düştü. Olayda bir kişi yaralandı

Buhar kazanı bomba gibi patladı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2 katlı tekstil firmasının üst katında meydana gelen olay şöyle gelişti: Henüz bilinmeyen nedenle, buhar kazanı büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle kilolarca ağırlıktaki kazan parçalanarak sokak ortasına düştü. Bu sırada, sokakta bulunanlar büyük panik yaşadı.

Patlama sırasında sokaktan geçen bir kişi yaralandı. Patlama anı, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Patlama sırasında sokakta bulunanlar o anları anlattı. İşyerine park halindeki araçtan malzeme taşıdıklarını söyleyen çalışanlar, büyük panik yaşadıklarını ve buhar kazanının bomba gibi patladığını söyledi. Belediye ekipleri, patlamanın meydana geldiği işyerini mühürledi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. Patlama nedeniyle birçok işyeri ve park halindeki araçta büyük hasar meydana geldi.

Polis ekiplerinin inceleme çalışmalarının ardından parçalanan kilolarca ağırlığındaki buhar kazanı vinçle olay yerinden kaldırıldı.