Gazete Vatan Logo
Magazin Bu tarz kraliyet

Bu tarz kraliyet

Bu tarz kraliyet

En göz önünde olanları kuşkusuz Cambridge Düşesi Kate, ama her biri kendi tarzında da ülkelerindeki kadınların moda ikonu olma konusunda oldukça iddialı. İşte Avrupa’nın stil sahibi kraliyet üyeleri...

Monako Gelini Tatiana

Monako Prensesi Caroline’in oğlu Andrea Casiraghi ile evli olan Kolombiya’lı Tatiana Santo Domingo, kendi salaş tarzını, zarif ayakkabılar ve aksesuarlarla kombinliyor.

İngiltere Düşesi Catherine
İngiltere’nin tarzıyla sürekli gündemde olan ve ikinci bebeğini bekleyen Düşesi Catherine, genellikle İngiliz markaları ve Versace ile Armani’yi tercih ediyor.
Monako Prensesi Charlene
Madalyasını Prens Albert’dan alırken gelecekteki kocasıyla da tanışan eski milli yüzücü Prenses Charlene, sporcu vücudunu hem spor hem elegan kombinlerle ustaca kullanıyor. Diğer kraliyet üyelerinin aksine kısa sarı saçları da tarzını tamamlıyor.
Belçika Kraliçesi Mathilde
Kral Phillippe’nin 16 yıllık eşi, 42 yaşındaki Kraliçe Mathilde 4 dil konuşabiliyor, elegan giyimiyle biliniyor. Evlenmeden önce terapistlik yapan kraliçe dört çocuk annesi.
İspanya Kraliçesi Letizia
İspanya’da CNN için muhabirlik yaparken o dönem Prens olan Carlos ile evlenen ve Carlos’un kral olmasıyla Kraliçe ünvanını alan Letizia, İspanyollar’a özgü tarzı zerafetle birleştiriyor ve rakiplerine popülerlikte fark atıyor.
İsveç’in veliaht Prensesi Victoria
İsveç’in hüzünlü prensesi olarak anılan Prensesi Victoria’nın halktan birine aşık olduğu için uzun süre mücadele etmesi gerekti, ancak evlendikten sonra tarzına tarz kattı.

Haberin Devamı