Gazete Vatan Logo

Bu modeller sizi de heyecanlandıracak!

Dünyaca ünlü modelleri ağırlayan MAPAR'a büyük ilgi

MAPAR Otomotiv, 31 Ağustos 2012'de açılan 81. İzmir Enternasyonel Fuarı'na ikinci kez, MAN'ın en yeni otobüs ve kamyonlarıyla katıldı.

Brezilyalı manken Danuza Cristina Pereira de Olivera ile Sırp manken Aleksandro Stojanovic, MAPAR standında araçları tanıttı. Ünlü modellerin sunumları ve fotoğraf çekimleri, fuarda renkli görüntülere sahne oldu.

Fuar ziyaretçileri MAPAR'ın dev araçları kadar modelleri ve hosteslerine de ilgi gösterdiler.

MAN'ın Bursa ve Güney Marmara Bölge Bayii olarak İstanbul Merkez ve Bursa'ya hizmet veren ve 2011 yılında İzmir Şubesi'ni de açan MAPAR Otomotiv, bu yıl ikinci kez ve çok geniş bir alanda İzmir Enternasyonal Fuarı'na katıldı.

9 Eylül 2012 tarihinde sona erecek 81. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, MAPAR'ın 2 bin 91 metrekarelik standı büyük ilgi görüyor.

MAPAR'ın otomotiv bölümündeki standı, renkli, hareketli görüntülere de sahne oluyor ve iş dünyasını buluşturuyor.

MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin 1 Eylül 2012'de turizmcileri ve yolcu taşımacılığı yapan firmaları biraraya getiren bir kokteyle ev sahipliği yaptı.

Brezilyalı manken Danuza Cristina Pereira de Olivera ile Sırp manken Aleksandro Stojanovic MAPAR standında araçları tanıttı. Ünlü modellerin sunumları ve çekimler, fuara heyecan kattı ve renkli görüntüler yarattı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, sempatik şarkıcı Sami, fuar süresince MAPAR ziyaretçilerine müzik ziyafeti sunuyor.

Fuarın Lozan Kapısı girişindeki otomotiv bölümünde yer alan renkli ve gösterişli MAPAR standında, MAN'ın inşaat grubu kamyonları TGX, TGL, TGS'nin yanı sıra bu yıl Türk piyasasına sunulan TGS EfficientLine sergileniyor.

MAPAR standındaki araçların büyük kısmı ilk gün satıldı ve yeni siparişler alındı.

Dünyada üretilen 555. Starliner

Dünyada üretilen 1000. Cityliner ve yine dünyada üretilen 555. Starliner, MAPAR'ın İEF'deki standında ilgi gören araçları arasında.

MAPAR tarafından Mersin VİF turizm için özel olarak dizayn edilen Starliner ise sadece MAPAR'ın değil, 81. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın en çok merak edilen ve
incelenen otobüsü.

Türkiye'de ilk defa ve Mersin VİF Turizm'e özel Starliner
MAPAR Otomotiv tarafından Mersin VİF Turizm için, iç dizaynı özel olarak hazırlanan Starliner'da 2+1 oturma düzeni yapıldı.

Otobüsün dışı, özel olarak hazırlanan sedefli metalik füme rengine boyandı ve alüminyum jantlar takıldı. Bagaj içleri komple yeni döşeme ile kaplandı ve tabanına ahşap görünümlü kaplama yapıldı.

Aracın içine, özel olarak hazırlatılan ve Türkiye de ilk defa uygulanan 55 cm.'lik genişliğe sahip koltuklar yerleştirildi ve arkalarına 10 inc. ekran monte edildi. İç döşemelerin tamamı, koltuklara uygun olarak yenilendi. Tabanı ses izolasyonlu, ahşap görünümlü malzeme ile kaplandı. Aracın basamak kasa renkleri yeniden dizayn edildi ve basamaklara taş efektli malzeme uygulandı. Ön göğüs bölgesi de tamamen yenilendi. Aracın yürüyen aksamı komple elden geçirildi.

Sonuç mükemmel!

MAPAR Otomotiv Hakkında

Kamyon ve otobüs üreticisi MAN’ın, Bursa ve Güney Marmara Bayii MAPAR Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., İstanbul, Bursa ve İzmir merkezlerindeki modern tesislerinde hizmet veriyor.

Yaklaşık 37 yıldır taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren MAPAR Otomotiv Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'nin Bursa Şubesi, 3.100 metrekare kapalı, 2.500 metrekare açık olmak üzere toplam 5.600 metrekare alanda faaliyet gösteriyor. Bursa Şubesi günde ortalama 60 araca hızlı ve kaliteli hizmet verme kapasitesine
sahip.

MAPAR'ın Mayıs 2011'de açılan İzmir Şubesi ise toplam 6 bin metrekare alanda kurulu. Türkiye'nin en şık, en modern, en donanımlı ve en usta servisi olma iddiasındaki İzmir Servisi, 2012'nin ilk yarısında MAN tarafından Türkiye Servisler Birincisi seçildi.

Geniş orijinal yedek parça ağı, sınırsız stok, hızlı- kaliteli servis ve sorunsuz hizmet anlayışıyla farkını ortaya koyan MAPAR Otomotiv, geniş vizyonuyla sektöre taşıdığı yeniliklerle hep bir adım önde olmayı başardı.

MAPAR Otomotiv, Türkiye’de ilk kez “Gezici MAN Servisi”ni hayata geçirdi vemüşterilerine yerinde hizmet alma konforunu yaşattı.

VIP hizmet verilen servislerde, tecrübe, güleryüz, kalite, disiplin ve hız, temel
ilkeler olarak uygulanıyor. 6 noktada MAPAR’ın 7/24 hizmet veren geceservisleri bulunuyor.

Sadece yetkili servis ve bakımda değil, MAPAR Otomotiv güçlü satış organizasyonu sayesinde, MAN kamyon ve otobüs satışında da önde gidiyor.

Haberin Devamı