Gazete Vatan Logo

Bu kez öldürdüler

Geçen yıl Ümraniye Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi sahiplerinin çatışmasında yaralanan Ramazan Sarı, dün acil servis önünde eşi Suzan ile birlikte öldürüldü

Bu kez öldürdüler

Ümraniye Hastanesi acil servisi önünde silahlı saldırıya uğrayan Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı öldü. Saldırının nedeninin servis kavgası olup olmadığı araştırılıyor. Çiftin tehditler nedeniyle koruma talebinde bulunduğu öne sürüldü. Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Ümraniye Hastanesi acil servis önünde bekleyen Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı silahlı saldırıya uğradı. 6-7 el ateş açan saldırgan kaçarken, ağır yaralanan çift hastanede tedavi altına alındı. Ramazan Sarı ve Suzan Sarı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı duyup hastane önüne gelen akrabalarından bir kişi, çiftin daha önce tehdit aldığını emniyete koruma talebinde bulunduğunu öne sürdü. Bu kişi, taleplere rağmen emniyetin koruma vermediğini iddia etti.

Geçen yıl yaralı kurtulmuştu

İstanbul Ümraniye’de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde geçen yıl 5 mayısta öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. Kayıt yaptırmaya gelen veli ve öğrencilerin de büyük korku yaşamasına neden olmuştu. Olay sırasında öğrenci servisi firması sahipleri arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmüş, kavgada vücutlarına çok sayıda mermi isabet eden Ramazan Sarı ve Cüneyt Elik (27) hastaneye kaldırılmış, ağır yaralılardan Cüneyt Elik hayatını kaybetmişti. Kerem Beyazıt adlı kişi de kavgada 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanmıştı.

Haberin Devamı