Gazete Vatan Logo

Bu acının tarifi yok

Gaziantep’te yaşayan Şehmus Çakar, çocuklarının gözü önünde eşi Yasemin Çakar’ı öldürdü. Ardından da aynı silahla intihar etti.

Olay, dün Batıkent Mahallesi’nde meydana geldi. Nakliyecilik yapan Şehmus Çakar, geçimsizlik nedeniyle 1 ay önce evi terk ettikten sonra geri dönen eşi Yasemin ile tartıştı. Şehmus Çakar, biri 3 aylık, diğerleri 3 ve 7 yaşında olan çocukların gözü önünde evdeki av tüfeğiyle eşine ateş etti. Çakar daha sonra aynı tüfeği kendi çenesine dayayıp ateşledi. Komşularının ihbarıyla gelen polis, girdiği evde Çakar çiftinin cesediyle karşılaştı. Olay sırasında evde olan üç çocuk, okulda olan 10 yaşındaki ağabeylerinin de gelmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
15 gün önce barıştılar
Şehmus Çakar’ın babası Mehmet Salih Çakar, oğlu ile gelini arasında bir süredir sorun olduğunu belirtti. Bir ay önce evi terk eden gelininin Mersin’deki babaevine gittiğini anlatan Çakar, “Yaklaşık 15 gün önce barıştılar ve yeni bir eve taşındılar. Sabah da kendilerinin evindeydim, beraber kahvaltı yaptık. Cuma namazından sonra acı haberi öğrendim” diye konuştu.

Haberin Devamı