Gazete Vatan Logo

Birbirlerinin son şansı oldular...

Asmalı Konak’tan 13 yıl sonra Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, İkinci Şans’ta yeni bir aşk hikayesiyle buluştu

Birbirlerinin son şansı oldular...

Televizyonda sezonlar süren bir hegemonya yaratan Asmalı Konak’ın ikilisi, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay yıllar sonra İkinci Şans’da bir araya geldi. Film, et restoranı sahibi ve karizmatik Cemal ile (Özcan Deniz), matematik öğretmeni Yasemin’in (Nurgül Yeşilçay) aşkını ele alıyor.

İkili tesadüfen, çocuklarının internette yazıştığı sırada, büyük bir yanlış anlaşılmanın ardından tanışıyor. İlk başta iticiliğin kitabını yazan Cemal, hakaretleri işitip, sudan çıkmış balığa dönse de Yasemin onun çekim alanından kurtulamıyor. Cemal de değişmek ve kendini bir kadına adamak istiyor. Ancak Cemal’in “ıssız adam”dan, “makul adam”a evrilme süreci klişelerden geçilmiyor. Aralarındaki iletişim bir noktadan sonra “Biz farklı dünyaların insanıyız” moduna girse de, izleyici tahmin edeceği sonla karşılaşıyor. Bu noktada ortalama bir senaryo sunan filmden geriye kalan en büyük artı, Cemal’in oğluyla olan, izleyicinin içine işleyen baba-oğul ilişkisi oluyor.

Filmi taşıyan çocuk...

Cemal’in yıllar boyunca kabul etmek istemediği, emanet gibi gezdirdiği oğlu rolündeki Mahmut, (Mesut Can Tomay) filmi taşıyan isim oluyor... Özcan Deniz’in ise oyunculuk değil ancak yönetmenlik alanında ilerleme kaydettiği aşikar.

Haberin Devamı

Hafta sonu eğlencesi spor yorumcularından...

“Son yılların en sansasyonel spor programı hangisi?” sorusunun cevabı az çok bellidir... Milyonları ekrana kitleyen “Beyaz Futbol” ekibi bu defa beyazperdede karşımıza çıkıyor. Tatile hep beraber çıkan, fakat başlarına hiç beklenmedik, komik olaylar gelen ekibin absürd maceraları seyirciye eğlenceli dakikalar vadediyor. Eğer programın fanatiğiyseniz bu filmi kesinlikle kaçırmayın.