Gazete Vatan Logo

Bir adım kalmıştı

Aşırı hız yapan sürücünün kullandığı minibüs yolun karşısına geçmeye çalışan iki genç kıza çarptı. Kamera görüntülerinde minibüsün kızlara orta refüje varmalarına bir adım kala çarptığı anlaşıldı

Bir adım kalmıştı

İzmir’in Karabağlar ilçesi Dostluk Bulvarı’nda meydana gelen olay şöyle gelişti: Limontepe’den Gaziemir yönüne seyir halinde olan Suriyeli sürücü S.H.’nin kullandığı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Simge Kekeç (16) ile arkadaşı Hilal Önder’e (16) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre ileriye savrulan Kekeç ve Önder ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kekeç, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Önder ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan ve durumları ağır olan iki yaralıdan Önder, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Karabağlar Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10’ncu sınıfta okuyan Kekeç ve Önder’in uzun yıllardan beri arkadaş oldukları ve birbirlerinden hiç ayrılmadıkları öğrenildi. Kekeç ve Önder’e çarpan S.H.’nin ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade edildi. Kaç kilometre hızla gittiği henüz belirlenemeyen S.H.’nin, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sonrası minibüsü kaza yerinde bırakarak kaçmaya çalışan S.H., mahalle sakinleri tarafından yakalanarak darp edildi. Polis, S.H.’yi ekip otosuna bindirerek vatandaşların elinden kurtarıp, olay yerinden uzaklaştırdı.