Gazete Vatan Logo

Televizyonu tablete taşıdı

ZenPad tabletin yeni modelleri tanıtıldı. Özel görüntü iyileştirme teknolojisi ile gelen tabletler televizyondaki görüntü kalitesini sunuyor.

Televizyonu tablete taşıdı

ASUS, dünyanın kişileştirilebilir ilk tableti ZenPad’in yeni modellerini tanıttı. Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile çalışan 7, 8 ve 10.1 inç tabletlern fiyatı 359 ile 749 TL arasında değişiyor. SenPad tabletler akıcı çoklu görev, video ve oyun için yüksek performans sunuyor. Arka taraftaki PixelMaster kamera ile ZenPad, kullanıcılara ışığın az olduğu ortamlar da dahil her ortamda yüksek kalitede fotoğraf, video ve selfi çekmelerine imkanı sağlıyor.

ZenPad 8 inç ve ZenPad 10 inç modellerde yer alan HD IPS ekran kalitesi akıcı video izleme imkanı sunuyor. ASUS Tru2Life ve ASUS TruVivid özelliklerini de kapsayan ASUS VisualMaster teknolojisi, ilk kez tabletlerde kullanılan ve yeni nesil televizyonlarda bulunan ileri görüntü işleme teknolojileri ile kapsamlı görüntü optimizasyonu sunuyor. ASUS ZenPad tabletler, DTS-HD Premium Sound ses sistemini kullanan dünyanın ilk tableti olarak da öne çıkıyor. ASUS Sistem İş Grubu Türkiye Ülke Müdürü Bora Aras, “Tru2Life teknolojisi ile bir tablet üzerinden televizyon kalitesinde deneyimi ilk kez biz sunuyoruz. Akıcı video izleme imkanı dışında bu tabletler dünyada DTS HD teknolojisine sahip ilk tabletler olarak da öne çıkıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı