Gazete Vatan Logo

Snapchat çöktü mü 30 Eylül 2022? Snapchat gönderilemedi hatası nedir, ne zaman düzelecek?

Snapchat gönderilemedi hatası nedir, Snapchat çöktü mü? Snapchat uygulamasında erişim problemi yaşanıyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinden Snapchat erişim sıkıntısı yaşıyor. Peki, 30 Eylül Snapchat gönderilemedi hatası ne zaman düzelecek, Snapchat gönderilmedi hatası nedir?

Snapchat çöktü mü 30 Eylül 2022? Snapchat gönderilemedi hatası nedir, ne zaman düzelecek?

Snapchat çöktü mü? İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Bursa ve Kocaeli'de mobil mesajlaşma uygulaması Snapchat kullanıcıları erişim problemi yaşıyor. Peki, 30 Eylül Snapchat gönderilemedi hatası ne zaman düzelecek? Ayrıntılar haberimizde...

SNAPCHAT ÇÖKTÜ MÜ 30 EYLÜL, SNAPCHAT GÖNDERİLEMEDİ HATASI NEDİR?

Snapchat uygulamasında saat 09.00'da başlayan erişim problemi, 10.30 itibarıyla yoğun şekilde görülüyor. Anlık arıza bildirimi uygulaması olan downdedectorde bildirilen probleme göre, Snapchat'te genellikle gönderme ve uygulamaya erişim problemi yaşandığı bildiriliyor; ancak probleme yönelik bir açıklama yapılmadı.

SNAPCHAT NEDİR?

Snapchat kullanıcılara kendilerini ifade etme, anı yaşama, dünyayı tanıma ve birlikte eğlenme imkanı sağlayan bir uygulamadır. Snapchat; Snap Inc. kurucuları Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlar. Kişiye özel gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca (1 veya 10 saniye arası) 2 defa görüntülenebilir. Hikâyeye eklenen fotoğraf ve videolar ise gönderen kişinin daha önceden belirlediği süre boyunca (1 veya 10 saniye arası) istenildiği kadar görüntülenebilir. Ücretsiz olan bu uygulama iOS ve Android platformları üzerinde çalışabilmektedir. Uygulamanın ilk sürümü Eylül 2011 tarihinde yayınlanmıştır. Kullanıcılarının %70'ini kadınların oluşturduğu uygulama en çok ABD ve İngiltere'de tercih edilmektedir.

Haberin Devamı