Gazete Vatan Logo

Sil Süper kalktı mı, Türk Telekom Sil Süpür neden çıkmıyor? Sil Süpür hangi gün, bitti mi, Sil Süpür yapamıyorum, nasıl yapılır?

Türk Telekom'un kullanıcılarına çeşitli hediyeler sunduğu 'Sil Süpür' uygulaması her hafta çarşamba günü saat 06:00'da yenileniyordu. Ancak bu hafta yenileme işlemi gerçekleşmedi ve bu durum kullanıcılar arasında soru işaretlerine yol açtı. Kullanıcılar, bu sorunun cevabını aramaya başladı. Peki, Sil Süper kalktı mı, Türk Telekom Sil Süpür neden çıkmıyor? Sil Süpür hangi gün, bitti mi, Sil Süpür yapamıyorum, nasıl yapılır?

Sil Süper kalktı mı, Türk Telekom Sil Süpür neden çıkmıyor? Sil Süpür hangi gün, bitti mi, Sil Süpür yapamıyorum, nasıl yapılır?

Türk Telekom'un "Sil Süpür" adlı uygulaması, her hafta çarşamba günleri yenilenmesi beklenen bir uygulama olmasına rağmen, bu hafta beklenen yenileme gerçekleşmedi. Bu sorun nedeniyle, Türk Telekom kullanıcıları uygulamanın neden çalışmadığını araştırmaya başladılar.

TÜRK TELEKOM SİL SÜPÜR UYGULAMASI NEDİR?

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına giriş yapan aboneler, her hafta milyonlarca bedava internet paketinden birisini kazanma şansına sahip oluyor. Bunun için abonelerin uygulama mağazalarından Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirmesi ve uygulama içerisinden Sil Süpür oyununu oynayarak internet hediyesi kazanabilmektedir.

SİL SÜPÜR HANGİ GÜN?

Türk Telekom Sil Süpür uygulaması her hafta Çarşamba günü hediye dağıtan bir uygulamadır.

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasının verdiği hediyeler şu şekildedir;

1 aylık paketler

1 haftalık paketler

1 günlük paketler

SİL SÜPÜR KALKTI MI, NEDEN YOK?

Türk Telekom Sil Süpür uygulaması son dönemde bazı kullanıcıların kullanımına açılmıyor. Türk Telekom abonesi, Türk Telekom Sil Süpür uygulamasını göremediklerini ve bu nedenle hediye alamadıklarını sosyal medyadan ifade ediyor.

Haberin Devamı

Türk Telekom söz konusu probleme yönelik “sistemlerimizde iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Türk Telekom Sil Süpür sorunu her yöntemi denemeye rağmen düzelmiyorsa Türk Telekom müşteri hizmetleri aranabilir. Bunun için 444 1 444 numarası aranarak sorun hakkında müşteri temsilcisi ile görüşmek yeterli olacaktır.