Gazete Vatan Logo

Nokia'dan tableti görücüye çıktı!

Nokia'dan tableti görücüye çıktı!

Nokia, dün yaptığı paylaşımında, yeni bir cihazı tanıtacağını belirtmişti. Ve herkesin merakla beklediği Nokia N1 Tablet sonunda tanıtıldı.

NOKİA'DAN ANDROİD TABLET

Nokia'nın diğer cihazlarında kullandığı Microsoft işletim sisteminin aksine, Android işletim sistemiyle yaptığı bu tablet herkesi şaşırtmış gibi görünüyor. Nokia'nın Slush 2014 etkinliğinde tanıttığı Nokia N1 adlı Android tablet, başarılı özelliklerle gelmesinin yanında, yılların Nokia deneyimini, başarılı bir Android tablette bizlere sunacak gibi görünüyor.

ÖZELLİKLERİ; Nokia'nın N1 adlı tableti 7.9 inç boyutunda 2048x1536px çözünürlüğe sahip Corning Gorilla Glass 3 korumalı 4:3 ekran, 2.3 Ghz hızında 64 Bit Intel Atom Z3580 işlemci, 32 GB dahili depolama, 2 GB RAM gibi özellikler ile ön plana çıkıyor. Ayrıca Full HD video çekebilen 8 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kameraların yanı sıra Nokia N1'de, Nokia'nın Z Launcher adlı başlatıcısı, Android 5.0 Lollipop ve başarılı görünen 5300 mAh boyutunda Lityum Polimer batarya bulunuyor.

249 DOLAR FİYAT İLE İLK OLARAK ÇİN'DE

Haberin Devamı

Önümüzdeki haftalarda 249 dolar fiyat ile ilk olarak Çin'de satışa sunulacak olan Nokia N1'in, Çin dışında başka hangi ülkelerde satışa çıkacağı şimdilik bilinmiyor.