Gazete Vatan Logo

Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…

Instagram'ın dolandırıcıları engellemek için kullanılan takipçi listesinde 'Gözden geçir' yazısını gören kullanıcılar, bu özelliği, erkekler üzerinde denemeye başladı. Peki, Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…

Instagram gözden geçir ne demek? Instagram gözden geçirme ve kabul et nedir? Instagram gözden geçir özelliği ile ilgili ayrıntılar…

İnstagram, dolandırıcılıklara karşı yeni bir özellik getirdi. Takip isteklerinde “Gözden Geçir” butonu yer alacak. Ancak buton erkekler üzerinde denenmeye başlandı.

Instagram gözden geçir ne demek, Instagram gözden geçir özelliği nedir?

İnstagram üzerinden çok fazla Direkt Mesaj atan profillerin dolandırıcı olmasına karşı takip isteklerinin yanında, normal profillerde bulunan "kabul et" butonu yerine bu kişilerde, "Gözden Geçir" butonu yer alıyor.

Gözden Geçir butonuna tıkladığınızda ise "Olası dolandırıcılıkları fark et! Dolandırıcılıklar genellikle tanımadığın kişilerden gelen takip veya mesaj istekleriyle başlar. Para veya kişisel bilgilerini isteyen kişilere karşı dikkatli ol'' uyarısı çıkıyor.

Özellik aynı zamanda birçok kişiye DM gönderen hesaplar için de devreye giriyor. Alınan önlem ise dolandırıcılardan çok flörtöz erkeler için kullanılmaya başlandı.

Kullanıcılar kendilerine takip isteği gönderen erkeklerin listesinde sık sık "Gözden geçir" ifadesine rastlayınca bunu Twitter (X)'da paylaştı.

Haberin Devamı