Gazete Vatan Logo

(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?

GTA 6’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyuna dair ilk bilgiler yer alırken çıkış tarihi de açıklandı. Rockstar’ın geliştirdiği GTA oyunları ‘Amerikan rüyası’ ve toplumun dejenere olmasını eleştiren yapımlar olarak biliniyor. GTA 6’nın da hicivlerle dolu olması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak? Rockstar Games GTA 6 PC’ye gelecek mi, ne zaman saat kaçta çıkacak?

(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?

GTA’nın yıllardır beklenen oyunu GTA 6’nın fragmanı sonunda yayınlandı.  Oyunun geliştiricisi Rocsktar fragmanı Türkiye saati ile 17.00’da yayınlamayı planlıyordu. Hackerler boş durmadı, gece saatlerinde fragmanı sosyal medyada yayınlarken, Rocstar yayınlayacağı saati beklemesi gece saat 02.30’da YouTube kanalında beklenen fragmanı yayınladı. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak?

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar, fragmanda GTA 6’nın 2025 yılında çıkacağını açıkladı, ancak tam tarih vermedi. Oyunun kesin çıkış tarihinin önümüzdeki açıklanması bekleniyor.

GTA 6 PC’YE GELECEK Mİ?

Rockstar, GTA 6’nın hangi platformlarda yayınlanacağı da henüz belli olmadı. Rockstar genellikle oyunlarını önce Play Staiton’da yayınlıyor, yaklaşık 1 yıl sonra da PC’de çıkarıyor.

Öte yandan ilk olarak PlayStation ve Xbox konsollarına çıkış yapacağı belirtilen GTA 6'nın 1 yıl sonra PC kullanıcıları için çıkış yapacağı vurgulandı.

VİCE CİTY'DE GEÇİYOR, YENİ GECE TEKNOLOJİSİ GELDİ

Tanıtımda Lucia isimli bir karakter yer alırken görüntülerden oyunun Vice City'de geçtiği görülüyor.

Haberin Devamı

Oyunda gece olduğunda gerçek hayata benzeyen yeni bir aydınlatma teknolojisi kullanıldı ve gündüz geçişlerinde daha gerçekçi olması sağlandı.

GTA 5 Online, oyuncuların dünya genelindeki diğer oyuncularla birlikte oynayabileceği online birçok oyunculu moddur. GTA 5 Online, PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında oynanabilir. Ancak, PlayStation 3 ve Xbox 360 sürümleri artık güncelleme almamaktadır.

GTA 5 Online’da oyuncuların dünya genelindeki diğer oyuncularla birlikte oynamasını sağlar. GTA 5 Online'da, diğer oyuncularla birlikte görevler yapabilir, yarışabilir, çete savaşlarına katılabilir, araçlar satın alabilir ve garajlarınızda saklayabilir, soygunlar yapabilir, evler satın alabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz. Oyuncular, diğer oyunculara karşı yarışmaya veya işbirliği yapmaya da seçebilirler.