Gazete Vatan Logo

Galaxy Grand çok yakında piyasada!

Shiftdelete'in haberine göre; Galaxy Grand serisinin yakında duyurulması beklenen modeli Galaxy Grand 3'te, önceki modellere oranla biraz daha büyüyen 5.5 inç boyutta 720p çözünürlüklü bir ekran bulunuyor.

Galaxy Grand 3, arkada Galaxy Alpha'daki gibi 12 Megapiksel kamera ve önde 5 Megapiksel çözünürlükte selfie kamera sunuyor. Ayrıca 1080p Full HD video çekebilme özelliğine de yer verilmiş.

Donanımda ise, geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy A5 ve A3'de yer alan 1.2 Ghz hızında 4 çekirdekli ve 64 Bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemci ve Adreno 306 grafik işlemci özellikleri bulunuyor.

Depolamada 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip olan Galaxy Grand 3'ün, önceki modellerden yola çıkılarak MicroSD kart desteğiyle geleceği tahmin ediliyor.

Galaxy Grand 3, yazılımda Android 4.4.4 KitKat sürümü ile gelirken, Android 5.0 Lollipop güncellemesi alıp almayacağı hakkında, şimdilik kesin bir bilgi ya da sızıntı bulunmuyor.

Galaxy Grand 3'ün önümüzdeki haftalarda duyurulması bekleniyor. Ayrıca Grand ve Grand 2 modelleri geldiği için Grand 3 modellinin de ülkemize geleceğini tahmin ediyoruz.

Haberin Devamı