Gazete Vatan Logo

Bilge duvara asılmaktan kurtuldu

Artvin’in Borçka ilçesinde, omuriliği kese şeklinde dışa doğru doğan ve ağrılarının dinmesi için ailesi tarafından özel yaptırılan aparatla duvara asılan Bilge Kara (14), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun devreye girmesiyle yaptırılan ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Bilge  duvara  asılmaktan kurtuldu

Artvin’in Borçka ilçesinde, omuriliği kese şeklinde dışa doğru doğan ve ağrılarının dinmesi için ailesi tarafından özel yaptırılan aparatla duvara asılan Bilge Kara (14), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun devreye girmesiyle yaptırılan ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu. Geçirdiği zorlu ameliyatların ardından evine dönen Bilge, artık duvara asılı kalmaktan kurtuldu.

Sağlığına kavuşan Bilge Kara ağrılarından kurtulduğunu dile getirerek, “Nefes alma konusunda zorluk çekiyordum. Rahat oturmak için yastıklarla boğuşuyordum. Şimdi çok iyiyim. Başta bakanıma sonra doktorlarıma, valime teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi dik oturuyorsam onların sayesinde. Annemle babamla artık güzelce zaman geçirebileceğim” diye konuştu.