Gazete Vatan Logo
Magazin Bıçkın delikanlılar

Bıçkın delikanlılar

Barış Manço’nun şarkısı ‘Zalim Sultan’ı Emre Altuğ yeniden yorumladı. Doğukan Manço ise aranjeleri üstlendi. İkili bıçkın delikanlılar olarak da aynı klipte buluştu.

Bıçkın delikanlılar

Emre Altuğ ile Doğukan Manço, Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı ‘Zalim Sultan’ın yeni nesil versiyonu için buluştu. Şarkının yeni düzenlenmesi Doğukan Manço feat. Emre Altuğ ‘Zalim Sultan’ın klip çekimi Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılırken, ikili mahallenin bitirim delikanlıları olarak kamera karşısına geçti. Altuğ “Doğukan kabadayı olduğunu sanıyor sabah sete ağzında kürdanla geldi” dedi.

Kendini hazır bulmadığı için bu zamana kadar babası Barış Manço’nun şarkılarını aranje yapmadığını anlatan Doğukan Manço ise “Bu benim için biraz nabız yoklaması gibi, babamın şarkılarına el attığımda insanların ne kadar hoşuna gidecek göreceğiz. Barış Manço şarkısı denince ince eleyip sık dokumak gerek, çekiniyorum biraz saygı, çok emek gerektiriyor. Babamın şarkılarının bazı cover’larından rahatsız oluyorum. Ancak Emre abi okuduğu zaman sıfır pürüz ve sıkıntı, tarzı yakıştı” sözlerini söyledi.