Gazete Vatan Logo
Magazin Beyza görücüye çıktı

Beyza görücüye çıktı

Mustafa Altıoklar'ın merakla beklenen filmi 'Beyza'nın Kadınları' yarın vizyona giriyor. Tamer Karadağlı, Demet Evgar, Mine Çayıroğlu, Berrak Tüzünataç ve Levent Üzümcü'nün başrollerde yer aldığı polisiye-gerilim filminin galası Ümraniye Carrefour Alışveriş Merkezi'nde yapıldı

Mustafa Altıoklar'ın merakla beklenen filmi 'Beyza'nın Kadınları' yarın vizyona giriyor. Tamer Karadağlı, Demet Evgar, Mine Çayıroğlu, Berrak Tüzünataç ve Levent Üzümcü'nün başrollerde yer aldığı polisiye-gerilim filminin galası Ümraniye Carrefour Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Galada filmin konusu ve bol kanlı sahneleri tartışma yarattı.

Küfür etmeyen mi var!
Filmde cinayet büro amirini canlandıran Tamer Karadağlı da bol küfürlü sahneler nedeniyle aldığı eleştirilere şöyle yanıt verdi: "Cinayet büro amiri komiser pek hafif bir yapıya sahip olamaz. Filme hazırlanırken bir polisin psikolojisi nasıldır diye uzun uzun araştırma yaptım. Türkiye'de küfür edilmiyor diyen yalan söyler, biz sadece film yaptık. Filmi yaparken de gerçek hayatta olduğu gibi yansıttık. Kemal Sunal filmlerinde bile edilen küfürlere gülen bir toplumuz, kimse o filmleri eleştirmedi..." Cesur sahneleri ile dikkat çeken Demet Evgar ve Mine Çayıroğlu da galada performanslarıyla tam not aldı.