Gazete Vatan Logo

Beyoğlu'nun suç makinesi!

Cezaevinden firar eden Taner Ş., cezaevinde yatan hasmı Müttalip B.’nin ağabeyi ile kardeşini ayağından vurdu. Başka bir olayda yaralandı. Sahte kimlikle yattığı hastanede polisi uyutup kaçtı. Nihayet baskında yakalandı.

Beyoğlu Tarlabaşı’nın azılı suçlularından Diyarbakırlı Taner Ş.’nin (28) suç zinciri film senaryolarına taş çıkartan cinsten. 3 ay önce cezaevinden firar etti. Cezaevinde olan hasmının iki kardeşini ayaklarından vurdu, o anları da ağabeylerine telefonla dinletti. Beyoğlu kendisine çarpan bir kişiyi bıçaklayıp kaçtı. İki hafta sonra Tarlabaşı’nda saldı- rıya uğrayıp yaralandı. Hastaneye sahte kimlikle yattı. Polis, kimliğini tespit etti. Ancak polisleri uyutup kaçtı. Polisin peşini bırakmadığı Taner Ş., Bağcılar’da bir eve yapılan baskında eşiyle birlikte yakalandı. Olay şöyle gelişti: Adam yaralama, uyuşturucu, tehdit suçlarından yattığı cezaevinden firar eden Taner Ş., cezaevinde hasım olduğu Müttalip B.’den intikam almak için Tarlabaşı’nda ağabeyi ve kardeşini kıstırdı. Sonra da Müttalip B.’ye telefon edip “Yanımda kardeşlerin var. Şimdi sırayla vuracağım dinle” diyerek iki kardeşin ayaklarına ateş etti. Telefonu kapatan zanlı kaçtı.

Olaydan iki hafta sonra Tarlabaşı’nda kendisine çarpan kişiyi bıçakla yarayan Taner Ş., bundan birkaç gün sonra yine Tarlaba- şı’nda bir grupla girdiği çatış- mada yaralandı. Kolundan ve karnından vurulan Taner Ş., olay yerine gelen polislere ateş ederek kaçtı. Sahte kimlik kullanarak eşi Rabia Ş. ile hastaneye giden zanlı, polis tarafından tespit edildi. Tüm hastaneleri araş- tıran polis, aylardır aranan azılı suçluyu Şişli’deki bir hastanede yakaladı.

POLİSLERE İLAÇLI MEYVE SUYU

Haberin Devamı

Ameliyattan çıkan zanlının odasının önünde iki polis görevlendirildi. Yaklaşık 2 hafta önce yaşanan olayda, zanlının eşi Rabia Ş., görevli iki polise ilaçlı meyve suyu vererek uyuttu. Taner Ş., eşinin yardımıyla, sargılar içinde hastaneden kaçmayı başardı. Soruşturmayı yürüten Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek Taner Ş. ve eşinin peşine düştü. Bağcılar’da saklandığı belirlenen Taner Ş. ve eşi ile çifti evinde saklayan kişi gözaltına alındı. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye çıkarılacak. (HABERTÜRK)

Haberin Devamı