Gazete Vatan Logo

Beyoğlu'nda eski eş dehşeti!

İşçilerin gözü önünde defalarca bıçakladı

Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi Ufuk Sokak 1 numarada akşam saat 20.00 sıralarında şok eden bir cinayet işlendi. Zeki Kahraman daha önce boşandığı Zübeyde Yıldız (35)'ın çalıştığı konfeksiyon atölyesine giderek, çalışan işçilerin gözü önünde eski eşi Zübeyde Yıldız'la tartışmaya başladı.

Elinde bıçak bulunan Zeki Kahraman, konfeksiyon atölyesindeki çalışanların çabalarına rağmen eski eşi Zübeyde Yıldız ile çocuklarını göstermediği gerekçesi kavgaya tutuştu.

Önce eski eşine küfürler savuran Kahraman, daha sonra talihsiz kadını bıçaklamaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan 4 çocuk annesi Yıldız, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Zeki Kahraman ise daha sonra olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Zübeyde Yıldız'ı kanlar içerisinde gören çalışanlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri Zübeyde Yıldız'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Yıldız'ın cesedi, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan kısa bir süre sonra cinayeti işlediği tesbit edilen eski koca Zeki Kahraman, polisin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Sağlık kontrolünün ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen zanlı, görüntü alan basın mensuplarına küfür ve tehditler yağdırdı.


Haberin Devamı