Gazete Vatan Logo

Beşiktaş Asbaşkanı yaptı % 25'ini futbolcular kaptı

Üç büyük kulübün futbolcuları, Beşiktaş Asbaşkanı Kıvanç Oktay'ın Taşdelen'deki konut projesini satışa çıkmadan kapıştı. 125 residence dairenin dörtte birini futbolcular aldı, kalanı için sıra oluştu

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Kıvanç Oktay, 50 milyon dolarlık bir yatırım yaparak, sahibi olduğu Lidya Yapı ile Taşdelen'de bir konut projesi hayata geçirecek. Mayıs ortasında satışların başlayacağı 125 residence' tan oluşan butik projenin yüzde 25'i başta Beşiktaşlı olmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular tarafından şimdiden opsiyonlandı.

Tuttuğu takımın oyuncularıyla komşu olmak isteyenleri cezbetmesi beklenen proje, Taşdelen'de 20 dönüm üzerinde konumlanacak. 1+rden 4+lre kadar farklı seçeneklerde satışa sunulacak daireler, 120 bin-330 bin dolar arasında fiyattan satılacak. Dairelerin büyüklüğü ise 77 ile 210 metrekare arasında değişecek.

Kıvanç Oktay, projede Amerika ve Kanada'da çok uygulanan Condominium konseptini uygulamak istediklerini söyledi. Bu konsept, üst düzey konfor sunan apartman daireleri olarak tanımlanıyor. Oktay, "Bu konsept içinde kişiler, ortak kullanım alanları olduğu yerlerde hisseli değil, kat mülkiyetti tapuya sahip olacak" dedi.

Daireler 1 beden büyük
Projenin dikkat çeken özelliklerinden biri de dairelerin kullanışlı biçimde tasarlanması. 3-4 odalı da tasarlanabilecek evleri, alıcının çok daha fonksiyonel olarak kullanabileceği 2 odalı şekilde yaptıklarım söyleyen Oktay, "1+l'ler 2+1,2+l'ler 3+1 büyüklüğünde olacak" dedi.

Otobana 145 metre cephesi bulunan projede hızla büyüyen Taşdelen'e hitap edecek bir alışveriş merkezi de inşa edilecek. Burada bir hipermarket ve sinema da bulunacak. Cep sineması, fitness, cafeterya, açık-kapalı yüzme havuzu ve mini golf sahası gibi sosyal alanlar da tasarlanan projede kablosuz internet de sunulacak.

Sergen ve Hakan Şükür de aldı
Projeden ev almak için Tayfur, Sergen, Tümer, İbrahim Toraman, Çağdaş, Okan Buruk, Murat Şahin ve Oscar Cordoba'nın yanı sıra Hakan Şükür, Rüştü Reçber ve Emre Belezoğlu gibi birçok futbolcu opsiyon yaptırdı. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ve kaleci Oscar Cordoba da projeden yaürım amaçlı daire aldı.

Haberin Devamı