Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Ben Cem, Sizi de Batışehir'li yapıcem!

Batışehir'de fırsatları yakalıycem, 1 sene de taksit ödemiycem!

Her yere yakın lokasyonuyla özel, fonksiyonları ve büyüklüğü ile benzersiz Batışehir’den ev alacak olan Cem Ceminay çok yakında başlayacak keyifli yaşama sizi de davet ediyor. Taksitleri 1 sene sonraya erteleme, 0,59’dan başlayan oranlar ve %1 KDV gibi birbirinden büyük ayrıcalıklardan faydalanmak isteyen herkesi Batışehir’e bekliyor.

MASLAK’A VE ATATÜRK HAVALİMANI’NA HEMEN GİDİCEM,
HAYATIN MERKEZİNDE YAŞIYCEM


Maslak, Atatürk Havalimanı gibi şehrin bir çok önemli noktasına yakın, TEM ve E5’in kesiştiği yerde, Bakırköy-Başakşehir Metrosuna yürüme mesafesinde yaşayacağı için çok şanslı olduğunu ifade eden Cem Ceminay ayrıca ekliyor; Batışehir’den ev alanlar lokasyonda da kazanır diycem, başka bir şey demiycem!


BATIŞEHİR’DEN EV ALICEM ARADIĞIM HER ŞEYİ BİR ARADA BULUCEM

Batışehir’deki alışveriş caddesinde doyasıya alışveriş yapmayı, spor ve yaşam merkezinde formunu yakalamayı, parklarında ve havuzunda günün stresini atmayı sabırsızlıkla bekleyen Cem Ceminay, çocuğunu Batışehir’deki Doğa Koleji’ne yürüyerek götüreceği günün heyecanını yaşıyor ve herkese bu fırsatları anlatıcem, Batışehir’deki muhteşem hayatın keyfini yeni komşularımla paylaşıcem diyor.

Konutlar, Premium Rezidans ve Ofisler için sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Ayrıntılı Bilgi İçin
www.batisehir.com
444 5 343

Haberin Devamı