Gazete Vatan Logo

Bekaret testi yaptırdığı karısını öldürdü

Çengelköy'deki evinde ölü bulundu. 3 aylık eşine bekaret testi yaptıran Barış Çolak cinayetten aranıyor

Çengelköy, Yıldırım Beyazıt Caddesi, Çengelçeşme Sokak... Barış Çolak'a ait dairedeki yüksek düzeyde müzik sesleri geliyordu. Komşuları rahatsız oldu. Evin sakinlerini zillerini çalıp duvarlara vurarak uyarmaya çalıştılar. Ancak kapıyı açan olmadı. Rahatsızlıklarını Çolak'ın aynı sokakta oturan akrabalarına anlattılar. Çolak'ın kardeşleri de komşuların uyarısı üzerine apartmana geldi. Önce camdan içeri girmeye çalıştılar ama başarılı olamayınca kapıyı kırıp eve girdiler. Barış Çolak'ın eşi Ayşegül Çolak (18) salonda kanlar içinde yatıyordu.

Lavaboda elini yıkamış
Olay yerine gelen polislerce yapılan incelemede, Çolak'ın kafasında yara izi olduğu ve tabancayla kalça ile göğüs kısmından vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Cesedin, Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırılmasını sağlayan polis, evde bir kişinin elbiselerini değiştirdiğini ve olay sonrası ellerini lavaboda yıkadığını belirledi.

Ünlü lokantacının oğlu
18 yaşındaki Ayşegül, Barış Çolak'la henüz 3 ay önce evlenmişti. Barış Çolak, Çengelköy'deki Kordon ve İskele restoranlarının sahibi Şaban Çolak'ın oğluydu. Genç çift, birkaç gün önce yazlıktan dönmüştü. Ama olay anında Barış Çolak ortada yoktu. Yakınlarının beyanına göre de bir süredir kayıplardaydı. Polis de cinayet zanlısı olarak dikkatlerin çevrildiği Barış Çolak'ı aradı, bulamadı. 28 yaşındaki Barış Çolak'ın yakalanabilmesi için geniş çaplı bir soruşturma sürdürülüyor.

Bekaret paranoyası!
Önceki geceyarısı evinde ölü bulunan Ayşegül Çolak'ın 2 gün sonra yaşgünüydü. 18 yaşını dolduracaktı. Ayşegül'ün akrabaları, eşi Barış Çolak'ın bekaret paranoyası olduğunu söyledi. Daha önce evli olduğu karısını zorla bekaret testine götürdüğünü anlatan akrabaları, "İlk eşi bakire çıkmadığı için onu boşamış. Ayşegül'e de evlenir evlenmez test yaptırttı" dedi.

Haberin Devamı