Gazete Vatan Logo
Magazin Behzat Uygur'a sahnede sürpriz

Behzat Uygur'a sahnede sürpriz

Behzat Uygur'a sahnede sürpriz

ADANA’da oyuncu Behzat Uygur’a, ’Marko Paşa’ müzikalinin sonunda eşi Çiğdem Uygur ve tiyatro ekibi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg’ın yazdığı, Nejat Uygur’un da geleneksel Türk tiyatrosuna uyarladığı Marko Paşa adlı müzikal, 25 yıl sonra Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından yeniden sahneye konuldu. Marko Paşa turnesi kapsamında dün akşam Adana’da sahne alan Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu, ’Yerinde duramayan, lokum tadında komedi’ diye niteledikleri oyunla izleyenleri kahkahaya boğdu. 120 dakika süren oyunun ardından 52’inci yaşını kutlayan Behzat Uygur’a, sahnede sürpriz doğum günü yapıldı. Eşi Çiğdem Uygur’un sahneye getirdiği doğum günü pastasını gören Behzat Uygur, şaşkınlığını gizleyemedi.

ADANA DOĞUMLU

Adana doğumlu olan Behzat Uygur, hayatı boyunca ilk defa doğduğu kentte doğum gününü kutladığını söyledi. Tiyatro maskesi şeklindeki pastayı kesen Behzat Uygur, "Bundan daha güzel ne isteyebilirim. Tiyatro sahnesi, şahane bir seyirci, eşim, annem, kardeşim, akrabam olarak gördüğüm ekip arkadaşlarım. Çok teşekkür ediyorum. İlk defa doğduğum yerde doğum günü kutluyorum" dedi.

Haberin Devamı

15 yıllık aranın ardından Marko Paşa oyunu ile yeniden sahneye dönen Nejla Uygur ise oğlu Behzat Uygur’u Adana Devlet Hastanesi’nde dünyaya getirdiğini söyledi.